Nihat Kahveci: Arda futbolu bırakacaksa dün yapılan büyük yanlış

Yayın tarihi: 17 Mayıs 2022 Salı 3:43 pm - Güncelleme: 17 Mayıs 2022 Salı 4:13 pm

Galatasaray’ın Adana Demirspor maçını değerlendiren Nihat Kahveci, “Arda eğer futbolu bırakacaksa dün yapılan büyük bir yanlış” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında Galatasaray, sahasında Adana Demirspor’u 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından eski futbolcular ve spor yorumcuları Ayhan Akman ile Nihat Kahveci, mücadeleyi değerlendirdi.

Arda Turan özelinde değerlendirmelerde bulunan Ayhan Akman, “Sezon sonunda futbolu bırakmayı düşündüğünü biliyorum” dedi. Nihat Kahveci ise tecrübeli oyuncunun dün oynatılmamasını eleştirdi.

‘BİR VEDAYI HAK EDİYORDU’

Kahveci, şunları söyledi:
“Ayhan hocanın açıklamasını dinledim. Ayhan hoca, ‘Arda’yla konuştum büyük ihtimal futbolcu bırakacak’ dedi. Eğer futbolu kesin bırakmaya karar verdiyse Arda sahada görev almalıydı. Yine ucu açık bırakmak gerekir diye düşünüyorum. Eğer futbolu bırakacaksa ve Arda oynamadıysa Arda’ya yapılan büyük bir yanlış derim. Son dönemdeki performansını eleştiririz, eski Arda diyebiliriz sahanın içinde, Türkiye’ye geldi şartlara ayak uyduramadı ve beklenilen performansı gösteremedi diyebiliriz ama Arda Galatasaray tarihinin en önemli futbolcularından biridir. Bugün sahanın içinde olup bir vedayı hak ederdi.”

Arda Turan: Yıllardır uyku problemi çekiyorum, ülkedeki ortam hevesimi kırıyor