Nihat Doğan’dan Seyhan Soylu’ya: Elimde çırılçıplak fotoğrafların var

Yayın tarihi: 13 Ocak 2022 Perşembe 2:14 pm - Güncelleme: 13 Ocak 2022 Perşembe 2:14 pm

Flash TV’de yayınlanan Al Sana Haber programının yorumcuları Seyhan Soylu ve Nihat Doğan canlı yayında kavga etti. Seyhan Soylu’nun “İzzet Yıldızhan ile otelde basılan sen değil miydin?” sorusuna sinirlenen Nihat Doğan “Senin de elimde çırılçıplak fotoğrafların var” sözleriyle tepki gösterdi.

Nihat Doğan İzzet Yıldızhan’a tepki göstermesinin ardından programdaki moderatör Soylu tarafından bu sözlerle eleştirilince ortam gerildi. Nihat Doğan önce “Benim hiç öyle bir basılma olayım yok. Açılan bir davam veya mahkemem de yok. Konu ben olunca nedense oklar bana dönüyor ama bu konuyu açtığın için de seni kınıyorum” diyerek kendini savundu ardından Seyhan Soylu’yu tehdit etti.

“İNKAR ETMEDİM”

Nihat Doğan “Senin de elimde çırılçıplak fotoğrafların var. Kafamı bozarsan buradan paylaşırım. Eşarbı takıp Eyüp Sultan’ a gidiyorsun. Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski ablalar melek oldu” diyerek Seyhan Soylu’yu hedef aldı. Bunun üzerine Seyhan Soylu “Ben asla inkar etmedim ki bunları. Hep anlattım. Ama 20 senedir muhafazakar bir hayat sürüyorum” dedi.

Maske Kim Sen’i hedef alan Nihat Doğan’a maske takıldı