Maske Kim Sen’i hedef alan Nihat Doğan’a maske takıldı

Yayın tarihi: 6 Ocak 2022 Perşembe 12:59 pm - Güncelleme: 6 Ocak 2022 Perşembe 12:59 pm

RTÜK’ün inceleme başlattığı ‘Maske Kimsin Sen?’ programını Nihat Doğan da hedef aldı. ‘Şov diye şeytanın reklamını mı yapacaksınız!’ diyen Nihat Doğan’a ise birçok kişi tarafından eleştiri geldi.

Jüri koltuğunda Melis Sezen, Doğu Demirkol, Alican Yücesoy ve Eda Ece’nin oturduğu ‘Maske Kimsin Sen?’ programı, ilk bölümünden itibaren birçok tartışmaya konu oldu. Yarışmadaki maskelerden dolayı RTÜK programa inceleme başlatıldığını duyurmuştu.

Flash TV’de yayınlanan ‘Al Sana Haber’ programında yorumcu olarak yer alan Nihat Doğan da, olay yaratan programla ilgili çok konuşulacak sözlere imza attı. ‘Maske Kimsin Sen?’ programı için Doğan, “Bu maskelerin en az 3-4 tanesi deccaliyet, masonizm ve paganizm sembolleridir. Özellikle, Orta Çağ’da kullanılan paganist ritüel sembollerin birebir aynısıdır. Nasıl bir cesaret! Buna, Müslüman mahallesinde salyangoz satmak denir.” dedi.

SOYLU’DAN TEPKİ

Seyhan Soylu, ”Paganizmi falan bırakın arkadaşlar ya! Bunlar maske! Çocuk maskesi…Bizim ülkemizdeki imanımızı kimse bozamaz!” diyerek, yılbaşına türbede dua ederek girdiğini anlattı. Soylu tartışmaların ardından önce kendine ardından da Nihat Doğan’a maske taktı.

Maske Kimsin Sen tartışması Masumlar Apartmanı’na sıçradı