Netlix dizisi ‘Fauda’nın bir oyuncusu daha İsrail ordusuna katıldı

Yayın tarihi: 15 Ekim 2023 Pazar 10:01 am - Güncelleme: 15 Ekim 2023 Pazar 10:58 pm

Hamas – İsrail savaşı sürerken çarpıcı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Netlix dizisi ‘Fauda’da İsrail ajanı rolünü hayat veren İsrailli oyuncu Idan Amedi, İsrail ordusuna katıldı. Fauda dizisinde başrol oynayan Lior Raz’da (Doron) önceki günlerde Hamas – İsrail savaşında İsrail cephesinde savaşa katıldığını gösteren video paylaşmıştı.

Hamas ile İsrail arasında 7 Ekim’de başlayan savaş sonrası İsrail seferberlik ilan ederken İsrailli aktör ve şarkıcı Idan Amedi, gönüllü olarak İsrail ordusuna katıldığını duyurdu.

“BU DİZİDEN BİR SAHNE DEĞİL”

İsrail ordusuna katılma kararını duyuran Idan Amedi şunları söyledi:

“WhatsApp’ı açtım ve bir sürü mesaj gördüm. Hepinize iyi olduğumuzu bildiriyorum. Cumartesi gününden beri burada pek uyuyamadım ama moralimiz yüksek ve neden burada olduğumuzu her an anlıyoruz. Ailelerimizi ve çocuklarımızı korumak için. On yıldan fazla bir süre önce askeri konuşmaları geride bıraktım. Bu yüzden detaylandırmayacağım, sadece bu zor günlerde tüm İsrail’e basit kelimelerle şunu söyleyeceğim: Kazanacağız. İsrail halkına ve IDF’ye (İsrail Savunma Kuvvetleri) selamlar. Bu Fauda dizisinden bir sahne değil, gerçek bu. Başarıya ulaşana kadar durmayacağız.”

Fauda dizisinde başrol oynayan Lior Raz’da (Doron) önceki günlerde Hamas – İsrail savaşında İsrail cephesinde savaşa katıldığını gösteren video paylaşmıştı.

Fauda’nın İsrailli oyuncusu cephedeki anlarını paylaştı