Fauda’nın İsrailli oyuncusu cephedeki anlarını paylaştı

Yayın tarihi: 10 Ekim 2023 Salı 12:11 pm - Güncelleme: 10 Ekim 2023 Salı 12:11 pm

Netflix’in İsrail-Filistin ilişkilerini konu alan Fauda dizisinde başrol oynayan Lior Raz (Doron), cepheye gönüllü giderek Sderot’a gerçekleştirilen roket saldırısına yakalandığı anları paylaştı.

Netflix’in Fauda adlı şovuyla tanınan İsrailli aktör Lior Raz, Silah Arkadaşlığı gönüllülerinden oluşan bir gruba katılarak İsrail’in Hamas’a karşı savaşında cepheye gitti.

Reuters analiz etti! İşte Hamas’ın İsrail’e gizli saldırısının detayları

‘Fauda’yla tanınan popüler İsrailli aktör Lior Raz, İsrail Demokrasi Enstitüsü Başkanı Yohanan Plesner ve gazeteci Avi Yissascharov ile birlikte görüldüğü videoyu sosyal medyada paylaşarak bu haberi doğruladı.

Videoyu paylaşan Lior, X’e şunları yazdı: “Yohanan Plesner ve Avi eşliğinde, İsrail’in güneyindeki nüfusa yardım etmek için yorulmadan çalışan yüzlerce cesur “silah arkadaşı” gönüllüsüne katılmak için güneye doğru yola çıktım. 2 aileyi kurtarmak için bombalanan Sderot kasabasına gönderildik.”

İSRAİL’İN EN POPÜLER OYUNCUSU

Lior Raz, İsrail’deki en popüler aktörlerden biri ve en çok siyasi gerilim dizisi ‘Fauda’da Doron Kabilio rolünü oynamasıyla tanınıyor. Ayrıca yakında çıkacak Hollywood filmi ‘Gladyatör 2’de de rol alacak. Lior ayrıca Ryan Reynolds’la birlikte Hollywood filmi ‘6 Underground’da da görüldü.