Netflix yeni yapımlar için fragmanlar paylaştı

Yayın tarihi: 21 Haziran 2023 Çarşamba 7:30 am - Güncelleme: 20 Haziran 2023 Salı 12:58 pm

Netflix dün One Piece ve 3 Body Problem gibi yapımlar için fragmanlar paylaştı. Bununla birlikte çok daha fazla yapım da gelmeye başladı.

Netflix için beklenen yapımlardan biri, Anthony Doerr’ın Pulitzer Ödüllü romanı All The Light We Cannot See’nin yaklaşan uyarlamasıydı. Netflix, aynı isimli dört bölümlük mini dizisi için yeni bir teaser paylaştı. Doerr’in mükemmel 2014 romanını okumadıysanız, yapım İkinci Dünya Savaşı sırasında geçiyor ve kör bir Fransız kız olan Marie-Laure ile Nazi savaş makinesine askere alınan Alman yetim Werner’i takip ediyor.

netflix

Hikayenin kahramanları olarak Mark Ruffalo’nun yanı sıra Aria Mia Loberti ve Louis Hofmann’ın da yer aldığı yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosu karşımıza çıkacak. Buna ek olarak, “Göremediğimiz Tüm Işıklar” kamera arkasında bazı dikkate değer yeteneklere sahip. En çok Locke, Spencer ve Peaky Blinders’taki çalışmalarıyla tanınan Steven Knight uyarlamayı yazarken, Stranger Things yapımcısı Shawn Levy diziyi yönetecek.

İlginizi çekebilir: Netflix ‘Squid Game’ realite yarışması programı bu Kasım’da başlıyor

Yayın devinin bir diğer beklenen yapımı ise gerçek hayat Squid Game olacak. Şirket ciddi anlamda başarı elde ettiği Squid Game ile şimdi gündeme tekrar darbe vurmayı hedefliyor. Asya yapımlarına yönelen şirket gerçek hayat Squid Game ile tekrar gündeme bomba gibi oturacak. Bu kapsamda yeni yapım ile ön plana çıkan platform tekrar izlenme rekorları kıracak.

Samsung Galaxy S23 serisi için güzel haberler gelmeye devam ediyor