Netflix izleyicileri Squid Game: The Challenge ile ilgili detaya tepki gösterdiler

Yayın tarihi: 4 Aralık 2023 Pazartesi 9:00 am - Güncelleme: 2 Aralık 2023 Cumartesi 3:09 pm

Netflix izleyicileri Squid Game: The Challenge programına tepki yağdırdılar. Yayın akışı devinin izleyicileri realite şovu Squid Game: The Challenge’ın en “gülünç” yönüne tepki gösterdi.

Netflix’in şimdiye kadarki en büyük hitinin yarışma programı versiyonu bu ayın başında geldi ve kısa sürede yayın hizmetinde en çok izlenen oyun haline geldi. Gösteride 456 yarışmacının Kore dramasında yer alan oyun alanı oyunlarını üstlendiği görülüyor. Kurgusal dramadaki oyuncular yarışmadan elenmeleri durumunda vurularak öldürülürken, yarışma programında yer alan yarışmacılara oyundan çıktıklarında patlayan bir siyah mürekkep ile yere düşüyorlar.

 

 

Squid Game

 

Dizide elenen yarışmacılar elendiği için gerçek yarışmada da buna benzer şekilde elenenler yere sanki ölmüşler gibi yere düşüyor, ancak bu detay izleyicilerin tepkisini topladı. İzleyiciler bu ayrıntıya tepki gösterdi ve çoğu kişi bunu “dramatik” ve “gülünç” olarak nitelendirdi.

İlginizi çekebilir: Netflix ‘Squid Game’ realite yarışması programı bu Kasım’da başlıyor

Bir izleyici şunları yazdı: “Yarışmacılardan bazılarının sanki Kırmızı Işık’ta vurularak öldürülmüşler gibi yere düşmeleri, Yeşil Işık mücadelesi sinemanın zirve noktasıdır” ve bir başkası şunu ekledi: “yere düşmeleri çok aşırı ve saçma. ” Bir kişi, “Oyuncuların Kalamar Oyununda kaybettiklerinde eğilme şekilleri o kadar dramatik ki komik” dedi. Eleştirilere rağmen oyun izlenme rekorları kırdı ve Squid Game sevenler için oldukça iyi bir geçiş programı niteliği gördü, zira izleyiciler ikinci sezonu hala bekliyor.

Aralıksız beş gece canlı yayın açan genç ‘yorgunluktan öldü’

Kaynak: TELE1