Ndombele Galatasaray’a doğru!

Yayın tarihi: 31 Ağustos 2023 Perşembe 9:55 pm - Güncelleme: 31 Ağustos 2023 Perşembe 9:55 pm

Galatasaray’ın, Tottenham’da forma giyen ve Fenerbahçe’nin de ilgilendiği iddia edilen Tanguy Ndombele‘yi kadrosuna katmaya yakın olduğu ileri sürüldü.

Tottenham’ın Fransız orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele’nin Galatasaray’a transferinin gerçekleşmek üzere olduğu iddia edildi.

Sport.fr’nin haberine göre; Tottenham’da teknik direktör Ange Postecoglou’nun bu sezonki kadro planlamasında yer almayan Ndombele, İngiliz kulübünden ayrılmak üzere. Haberde Galatasaray’ın Fransız orta saha oyuncusunu kadrosuna katmaya hazır olduğu belirtilirken, “Ndombele Galatasaray’a transfer olmaya yaklaşıyor.” ifadeleri kullanıldı.

RENNES’E TUZLU GELDİ

Premier Lig kulübünün, yıldız futbolcunun transferinden 15-20 milyon euro arasında bir bonservis geliri beklediği ileri sürülürken, oyuncuya Rennes’in de talip olduğu ancak Fransız kulübünün bu rakamları yüksek bulduğu belirtildi.

FENERBAHÇE İDDİASI

Haber detayında Fenerbahçe’nin de Ndombele’ye ilgi gösterdiği ancak 26 yaşındaki futbolcunun sarı lacivertli takıma sıcak bakmadığı iddia edildi.

Fenerbahçe’den Ndombele atağı!

40 MAÇTA 2 GOL, 1 ASİST

Tottenham ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Tanguy Ndombele geçen sezonu Napoli’de kiralık olarak geçirmişti. İtalyan takımında 40 maça çıkan futbolcu 2 gol atarken, 1 kez de asist yapmıştı.