Nani Türkiye’ye Mavi Şimşeklerle döndü!

Yayın tarihi: 13 Temmuz 2023 Perşembe 3:22 pm - Güncelleme: 13 Temmuz 2023 Perşembe 10:24 pm

Portekizli futbolcu Luis Nani, anlaşma sağladığı Adana Demirspor ile sözleşme imzalamak için İstanbul’a geldi. Kulüp oyuncunun transferini Twitter’dan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Portekizli yıldız Luis Nani, prensip anlaşmasına vardığı Adana Demirspor ile son görüşmeleri yapmak için bugün İstanbul’a geldi. Nani’nin mavi-lacivertli kulüple 1 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı.

Patrick Kluivert Adana Demirspor’da

RESMEN DUYRULDU

Adana Demirspor, Nani transferini Twitter’dan yaptığı paylaşımla duyurdu. Kulüp paylaşımında, “Welcome Nani” mesajını paylaştı.

FENERBAHÇE’DEKİ PERFORMANSI

Fenerbahçe’de bir sezon oynadıktan sonra İspanya’nın Valencia kulübüne transfer olan 36 yaşındaki futbolcu sonrasında Lazio ve altyapısından yetiştiği Sporting Lizbon’da oynadıktan sonra MLS’e transfer olmuştu. 2019-2021 yıllar arasında MLS takımlarından Orlando’da boy gösteren Nani, 2021-2022 sezonunda ise Venezia formasıyla Serie A’ya dönmüştü.

2022’den bu yana Melbourne Victory formasıyla Avustralya Ligi’nde top koşturan Nani Fenerbahçe formasını sadece bir sezon giymesine rağmen oldukça etkili olmuştu. Ligde sekizer gol ve asistle oynayan yıldız futbolcu tüm kulvarlara ise 12’şer gol ve asist sığdırmış ve Fenerbahçe adına 2015-2016 sezonunun en etkili futbolcularından biri olmayı başarmıştı.