Nagehan Alçı “kumpas” dedi, Merdan Yanardağ rest çekti!

Yayın tarihi: 5 Mayıs 2022 Perşembe 10:57 pm - Güncelleme: 5 Mayıs 2022 Perşembe 10:57 pm

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Nagehan Alçı’nın Ekrem İmamoğlu’nun gezisi hakkında yazdığı köşe yazına rest çekti. Geziye davet edilmesini eleştirenlere “Ortaçağ kabilesi kafa yapısına sahipler” diyen Alçı’ya, Yanadağ, “Ortaçağ kafa yapısına sahip olanlar cemaatin hizmetine girenlerdir” yanıtı verdi.

TELE1 ekranlarında yayınlanan 18 Dakika programında konuşan Merdan Yanardağ,  Nagehan Alçı’nın Rizeli esnafın kendisini eleştirmesini kumpas olarak adlandırmasına rest çekti. Yanardağ, Alçı’nın sözlerine “Rizeli bir esnaf tarafından terslenmesini kumpas diye nitelemiş. Ve Nagehan Alçı bu kuması ortaya çıkartacakmış” dedi.
Yanardağ, Alçı’nın yazdığı yazıda, Ekrem İmamoğlu’nun gezisine katıldığı için kendisine ve İmamoğlu’na hakaret edildiğini öne sürdüğünü belirterek, “Biz hakaret etmedik kimse hakaret etmedi. Biz İmamoğlu’un Karadeniz gezisini adım adım canlı yayınladık. Bırakın da eleştiri hakkımız olsun” yanıtını verdi.

Yanardağ: Türkiye gelenlerin çoğu cihatçı!

 

Kendisini eleştirenlerin Ortaçağ kabilesi kafa yapısına sahip olduğunu söyleyen Nagehan Alçı’ya seslenen Yanardağ, “Ortadoğu kabilesi kafa yapısını ancak cemaatin hizmetine girenler ancak aynaya bakarlarsa görürler. İnsafsızca kumpas davalarının acitatörlüğünü yapanlar, Kabataş yalancıları Ortaçağ kabilesi kafa yapısını görebilir. Bu kadar düşkün tipleri davet ederseniz eleştirilere da tahammül edeceksiniz” diye konuştu

Nagehan Alçı: Geziye katılınca İmamoğlucu mu olduk?