Müzikhol cinayetinin görüntüleri ortaya çıktı

Yayın tarihi: 31 Ocak 2024 Çarşamba 2:50 pm - Güncelleme: 31 Ocak 2024 Çarşamba 2:51 pm

İstanbul Sarıyer’de 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 1 kişinin yaralandığı müzikhol saldırısının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul’un Sarıyer ilçesinde önceki gece saat 02.40 sularında Sarıyer Huzur Mahallesi’ndeki bir müzikholde meydana gelen, Yusuf H., Yunus D. ve Ömer Daniş’i silahla yaraladı. Yaralı halde hastaneye kaldırılan Daniş tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İHA’nın haberine göre; ekiplerin çalışmalarıyla, Yusuf H.’nin 6 ay önce Sarıyer’deki müzikholde çalışan Burcu S. (38) ile tanıştığı, 2 ay kadar görüştükleri, bir süre sonra aralarında sorun çıktığı ve bu nedenle Burcu S.’nin Yusuf H. ile görüşmeyi bıraktığı öğrenildi. Yusuf H.’nin ayrılıktan sonra da müzikhole geldiği ancak Burcu S.’nin kendisiyle görüşmeyi reddettiği ortaya çıktı. Olay günü ise, Yusuf H.’nin ilk olarak 00.00 sıralarında müzikhole geldiği, bir süre sonra mekandan ayrıldığı ve 02.45 sıralarında tekrar müzikhole giriş yaptığı belirlendi. Edinilen bilgiye göre, eski kız arkadaşını iki erkekle mekanda otururken gören Yusuf H. yanlarına giderek Yunus D. ve Ömer Daniş’i silahla yaraladı.

SALDIRININ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Cinayet anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, şüphelinin mekana girdikten sonra bir masanın yanına giderek silahıyla ateş açtığı görüldü.

YAKALANDI

Polis ekipleri, zanlının Tuzla’da bir evde saklandığını belirledi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bir kişiyi yaralayıp bir kişiyi öldüren Yusuf H.’yi olaydan kısa süre sonra Tuzla’da gerçekleştirilen operasyonla yakaladı. Şüpheli ile birlikte, olayda kullandığı değerlendirilen bir tabanca ele geçirilirken, gözaltına alınan zanlı Gayrettepe’de bulunan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Yusuf H., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı, emniyetten çıkışı esnasında basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları yanıtsız bıraktı.

Cinayet, İstanbul, Sarıyer, cinayet anı, görüntü, müzikhol

Kan donduran cinayet! Marketteki ‘omuz atma’ kavgasının görüntüleri ortaya çıktı

 

Kaynak: İHA