Muslera: Normal olan bizim şampiyon olmamız

Yayın tarihi: 15 Ocak 2024 Pazartesi 11:10 pm - Güncelleme: 15 Ocak 2024 Pazartesi 11:10 pm

Galatasaray, evinde ağırladığı Kayserispor’u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Muslera, “Son 10 yılda 6 şampiyonluğumuz var. Her sene kazanmak için bizim ismimiz öne çıkıyor ve normal olan bizim şampiyon olmamız” dedi.

Galatasaray, Süper Lig’in 20’nci haftasında sahasında Kayserispor’u 2-1 mağlup etti. Galatasaray’ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, Kayserispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

“HER MAÇ GİBİ ZORDU”

Fernando Muslera, “Her maç gibi zordu. Her rakibe karşı ekstra bir çaba sarf etmemiz gerekiyor. Fırsatlar konusunda daha iyi bitirebileceğimizi düşünüyorum. Bunu yapacak kalitemiz var. Daha rahat olmamız için daha büyük farkla öne geçmemiz gerekiyor. Galip olduğumuz için mutluyuz. Önümüzdeki maçlarda da kazanmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

“KAPASİTESİ İYİ OYUNCULARA SAHİBİZ”

Uruguaylı file bekçisi, “Şu anda iyi durumdayız. Kapasitesi iyi oyunculara sahibiz. Eksiklerimiz olsa da tam takım olduğumuzda bir avantajımız elbette olacak. Son ana kadar mücadele etmemiz gerekiyor. Son 10 yılda 6 şampiyonluğumuz var. Her sene kazanmak için bizim ismimiz öne çıkıyor ve normal olan bizim şampiyon olmamız. Büyük takımlara karşı mücadele edeceğiz; fakat elimizden gelen her şeyi vermemiz ve istediğimiz şeye ulaşmamız gerekiyor” dedi.

muslera

Fernando Muslera, Kayserispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

2 penaltı 3 gol! Nefes kesen maçta kazanan Galatasaray

 

Kaynak: TELE1