Murat Taylan’dan, Merdan Yanardağ’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Yayın tarihi: 23 Aralık 2020 Çarşamba 8:13 pm - Güncelleme: 25 Aralık 2020 Cuma 11:18 am

Koronavirüsü ağır semptomlarla geçiren TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Murat Taylan “Bilinci yerinde herhangi bir hayati tehlikesi yok” dedi.

TELE1 Ana Haber Sunucusu Murat Taylan, Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’ın sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Koronavirüse yakalanan ve tedbir amacıyla hastanede tedavi gören Taylan, Yanardağ’ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.  Yanardağ’ın durumunda kritik evre henüz aşılmazken oksijen tedavisi devam ediyor.

Koronavirüsü ağır semptomlarla geçiren Merdan Yanardağ’ın hayati tehlikesinin olmadığını belirten Murat Taylan“Bir sorun yok, konuşuyoruz. Bilinci elbette yerinde, hayati herhangi bir tehlikesi yok. Özellikle bulunduğumuz Medical Park Hastanesi’nde hem hastane yönetimi hem üniversite yöneticileri çok yakından ilgileniyorlar. Dolayısıyla herhangi bir ihtiyaç anında gerekeni yapacaklarından şüphemiz yok. Aynı zamanda dışarıdan doktorlar da var sağlık durumunu takip eden, bir koordinasyon içinde devam ediliyor.” ifadelerini kullandı.