Murat Kurum’un iktidar övgüsüne eski AKP’li dönerciden ders gibi yanıt!

Yayın tarihi: 17 Şubat 2024 Cumartesi 3:18 pm - Güncelleme: 17 Şubat 2024 Cumartesi 8:06 pm

İstanbul’da yerel seçim çalışması için bir dönerciye uğrayan AKP’nin İBB adayı Murat Kurum ve döner ustası arasında yaşanan diyalog gündem oldu. Döner ustası, iktidarı öven Kurum’a, “Ben AK Parti gençlik kolu başkanıydım artık AK Partili değilim. Maaşımla geçinemiyorum İstanbul’da” yanıtını verdi.

Türkiye 31 Mart’ta yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gidecek. Seçime yönelik geri sayım sürerken, siyasetçiler de çalışmalarını hızlandırdı.

AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum’un kentte yaptığı esnaf ziyareti sırasında bir döner ustasıyla girdiği diyalog gündem oldu.

“ŞU AN BAYRAMDA MEMLEKETE GİTMEYİ HAYAL EDEMİYORUM”

Döner ustasına, “22 senede ülkeyi nerden nereye getirdik” diyen Kurum, karşılığında “Ben usta maaşımla geçinemiyorum. 1996 yılında 1 yıllık maaşımla babama ev almıştım. Şu an bayramda memlekete gitmeyi hayal edemiyorum” yanıtını aldı.

Kurum ile döner ustası arasında yaşanan diyalog şöyle:

Murat Kurum: Emin ol bu memleket için, bu İstanbul için bu mücadeleyi bizden başkası vermez.

Döner ustası: Verir, verir. Ben AK Parti gençlik kolu başkanıydım, Refah Partisi döneminde. Artık AK Partili değilim. Onun dışında başka bir partinin içine de girmedim. Ama Necmettin’den (Erbakan) sonra bitti yani. Her şey bitti.

Murat Kurum: Yapma gözünü seveyim. Böyle dersen bu kadar emek… Kaç senedir ya, ülkeyi nereden nereye getirdik.

Döner ustası: Ben çalışıyorum, maaşımla geçinemiyorum İstanbul’da.

Murat Kurum: Ama 22 yıldır kötü dersen…

Döner ustası: Ben 1996’da maaşımla 1 yılda bir ev aldım babama, şu anda oturuyorlar. Şu anda bayramda memlekete gitmeyi hayal edemiyorum.

Murat Kurum, İstanbul, ibb, yerel seçim, dönerci,

Anagold Madencilik ve Murat Kurum hakkında suç duyurusu

Kaynak: TELE1