Murat Kurum bu kez ağız değiştirdi! İmamoğlu’na koltuk ayarlanmış

Yayın tarihi: 27 Şubat 2024 Salı 12:01 am - Güncelleme: 27 Şubat 2024 Salı 4:32 am

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Ulaştırma Bakanlığı’nın Sirkeci – Kazlıçeşme Raylı Sistem Açılış Töreni’ne davet edilmediğini söyleyen AKP’nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum ağız değiştirdi. Kurum, katıldığı canlı yayında İmamoğlu için protokolde kolduk hazırlandığını itiraf etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın kendisini Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistemler açılışına davet ettiğini ve bu davete gideceğini duyurmuş, AKP’nin İstanbul Adayı Murat Kurum ise Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ile görüştüğünü, İmamoğlu’na böyle bir davetin gitmediğini ileri sürmüştü.

İmamoğlu’nun yeni rakibi Murat Kurum 2019’da iki kez yenilen Binali Yıldırım’ı ittirdi

Ekrem İmamoğlu ise Silivri’deki konuşmasında kendisine gelen davet mailini göstererek “Şimdi benim için, ‘Kendi kendine davet uyduruyor’ diyen bu acemi adaya, bunu postayla yollayacağım. Utanır mı bilmem. Hiç sanmam ama, utanır mı bilmem” ifadelerini kullanmıştı.

KURUM’DAN İTİRAF

AKP’nin adayı Murat Kurum, Habertürk ekranlarında itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu. Kurum, İmamoğlu için koltuk hazırlandığını söyleyerek, “”Gel ya yerin ayrılmış ifadelerini kullandı.

 

 

Murat Kurum ve Turgut Altınok’un reklamlarına İsrailli firma aracılık etti

Kaynak: TELE1