Müjde Uzman’a sevgilisi Sinan Akçıl’dan ‘Kızılcık Şerbet’li kutlama, Oğuzhan Uğur’a gönderme

Yayın tarihi: 27 Eylül 2023 Çarşamba 10:16 am - Güncelleme: 27 Eylül 2023 Çarşamba 10:29 am

Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Alev karakteriyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Müjde Uzman’a sevgilisi Sinan Akçıl’dan dikkat çeken kutlama geldi. Uzman’ın doğum gününü kutlayan Akçıl’ın bazı ifadeleri Oğuzhan Uğur’a gönderme olarak nitelendirildi.

Şarkıcı Sinan Akçıl yeniden barıştığı sevgilisi oyuncu Müjde Uzman’ın doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Mesajında, “Şerbetin hiç azalmadı, müzik aşkın hiç sönmedi, sanata ve yeteneğe olan aşkın hiç durulmadı” ifadelerine yer veren Akçıl’ın “Seni söndürmeye çalışan bazı ilişkilerinden sıyrılıp yine kendini bulmayı hep bildin” sözleri ise Uzman’ın eski sevgilisi Oğuzhan Uğur’a gönderme olarak algılandı.

Akçıl paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“8 yılda inişli çıkışlı az çekmedin benden, ben de az biraz çekmiş olabilirim. Ama şerbetin hiç azalmadı, müzik aşkın hiç sönmedi, sanata ve yeteneğe olan aşkın hiç durulmadı, seni söndürmeye çalışan bazı ilişkilerinden sıyrılıp yine kendini bulmayı hep bildin, karakterinle, duruşunla özellikle de 26 Eylül’e olan aşkınla iyiki doğmuşsun, çok şey yazarım ama şarkılarda kullanıyorum o sözleri sen de ilk dinleyenlerdensin. Happy birthday terazilerin gururu”

İşte Sinan Akçıl'ın kendine has sevgiliye doğum günü mesajının tamamı:

Kızılcık Şerbeti yeni sezon çekimleri başladı! Müjde Uzman gözyaşlarına boğuldu