Müjdat Gezen’den Merdan Yanardağ’a 18 Dakika desteği! “Emre ile konuşayım…”

Yayın tarihi: 30 Haziran 2023 Cuma 11:45 pm - Güncelleme: 30 Haziran 2023 Cuma 11:45 pm

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, trollerin hedef gösteresinin ardından tutuklandı. Türk tiyatrosunun duayen ismi Müjdat Gezen, Emre Kongar’ın 18 dakika programını birlikte sunma talebinde bulunması durumunda kabul edebileceğini söyledi.

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, AKP ile Abdullah Öcalan’ın yeniden görüşerek tekrar çözüm sürecine başlayabileceklerini anlatmak için söylediği sözler nedeniyle trollerin hedefi oldu. Yanardağ’ın sözleri bağlamından kopartılarak sosyal medyada montajlanmış bir video ile servis edildi. Yanardağ, trollerin çarpıtması nedeniyle tutuklanarak eski adı Silivri Cezaevi olan Marmara Cezaevi’ne gönderildi. Türk tiyatrosunun duayen ismi Müjdat Gezen, daha önce Uğur Dündar’ın bal mumu heykeliyle yaptığı yayının benzerini Merdan Yanardağ’ın bal mumu heykeliyle de yapabileceğini söyleyerek,, “Merdan Yanardağ Öcalan’ı övseydi eğer yayında da mahkemede de ‘Evet övdüm. Büyün iktidar mensupları övdüler’ derdi. Merdan onlar gibi bugün söylediğinden yarın kaçınan biri değil. TELE1’e bir şey olmayacak. El birliği ile TELE1’e ne gerekirse yapmaya çalışacağız. Merdan’ın da Bal mumu heykelini getiririz konuşmalarından dublaj yaparız Merdan’sız bırakmayız orayı. Merdan’ı böyle şeylerle korkutabileceklerini hiç sanmıyorum” dedi.

Merdan Yanardağ’dan mesaj! “Boyun eğmeyeceğim”

Gezen 18 dakika programıyla ilgili de, “Emre ile konuşayım, ‘Merdan içerde Müjdat şimdilik dışarda birlikte yapalım derse’ ama ben Merdan’ın bilgilerine sahip değilim. Ben ancak mizahi bir yaklaşımda bulunabilirim. O da kanalın başına dert açar üzüntü duyarım” ifadelerini kullandı.