Muhsin Yazıcıoğlu’nun oğluyla görüşen Kılıçdaroğlu ‘söz’ verdi!

Yayın tarihi: 30 Eylül 2022 Cuma 9:05 pm - Güncelleme: 30 Eylül 2022 Cuma 9:16 pm

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu ile görüştü. “Babasının ölümü üzerindeki şüpheleri kaldırmak için, ciddiyetle araştırma yapacağımızın sözünü verdim” diyen Kılıçdaroğlu, Fatih Yazıcıoğlu’nun da kendisine babasının ölümüyle ilgili bir dosya verdiğini belirtti.

Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun Kahramanmaraş’ta bindiği helikopterin düşmesiyle hayatını kaybetmesine ilişkin yürütülen davada yargılanan Gazeteci Emre Kara geçtiğimiz günlerde beraat etmiş, böylece soruşturmada sona gelinmişti.

CHP Genel Merkezi’ndeki makamında Furkan Yazıcıoğlu ile bir araya gelen Kılıçdaroğlu görüşmeyi Twitter hesabından duyurdu.

“SÖZÜNÜ VERDİM”

Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun oğlu Fatih Furkan ile görüştük. Babasının ölümü üzerindeki şüpheleri kaldırmak için, ciddiyetle araştırma yapacağımızın sözünü verdim. Kendisi de buna katkı sağlayacak bir dosya teslim etti. Açık yaraları kapamadan ülke huzur bulamıyor. Kapatacağız.” paylaşımını yaptı.

Muhsin Yazıcıoğlu davasında beraat