Muharrem Sarıkaya istifa etti

Yayın tarihi: 20 Aralık 2021 Pazartesi 12:50 pm - Güncelleme: 20 Aralık 2021 Pazartesi 6:12 pm

Habertürk TV Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya, görevinden istifa etti. Sarıkaya, canlı yayın esnasında ses teknikerine attığı tokat sosyal medyada gündem olarak tepkilere yol açmıştı.

Habertürk programcısı gazeteci Muharrem Sarıkaya Habertürk’ten istifa etti. Sarıkaya tepkilerin ardından bugünkü yayınına da çıkmadı. Habertürk kanalının ekran yüzlerinden gazeteci Muharrem Sarıkaya’nın ses teknikerine tokat attı. Sosyal medyada gündem olan görüntüler büyük tepki topladı. Sarıkaya, 17 Aralık Cuma günü, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile bir söyleşi gerçekleştirdi.

Canlı olarak yayınlanan söyleşi sırasında Sarıkaya’nın ses konusunda yaşadığı problemler ekrana yansıdı. Ekrana yansımayan görüntülerde ise Sarıkaya’nın ses teknikeri çalışana tokat attığı ortaya çıktı. Videoyu ilk olarak turktime.com’un genel yayın yönetmeni Talat Atilla paylaştı.

SARIKAYA’DAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Sarıkaya, tokat attığı İHA Muhabiri Ahmet Demir’den özür diledi. Sarıkaya, “Olay kamuoyuna yansıdığı için şimdi de kamuoyu önünde İHA kameramanı Sayın Ahmet Demir, İHA Bölge Mürdürü Sayın Orhan Akın ile olaya tanıklık eden Sayın Gaziüantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin’den ve kamuoyundan mazeretsiz özür diliyorum” dedi.

Muharrem Sarıkaya için yeni iddia: Hamileydim, sandalyeden itti