Muharrem İnce: Nas’a en fazla karşı gelen kişi Erdoğan’dır

Yayın tarihi: 11 Mayıs 2022 Çarşamba 5:09 pm - Güncelleme: 11 Mayıs 2022 Çarşamba 5:09 pm

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan’ın “Nas” politikasına gönderme yapan İnce, “Nas’a en fazla karşı gelen kişi Erdoğan’dır” dedi.

Hatay’da bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ülke gündemine ilişkin değerlendirmeler yaptı. Kur korumalı mevduat hesabına ilişkin “Nas, faiz lobisi diyor ama parayı faiz lobisi ve bankalar kazanıyor” diyen İnce; Erdoğan’ı şu sözlerle eleştirdi:

“Milletimize sesleniyorum: Alamadığınız peynir bankalardadır. Ödeyemediğiniz doğalgaz faturası bankadadır. Deposunu dolduramadığını traktörün parası bankadadır. Nas, faiz lobisi diyor ama parayı faiz lobisi ve bankalar kazanıyor. Sizin cebinizden aldığı bu parayı bankaların kasasına Erdoğan koydu. Bu ülkede en büyük faizci Erdoğan’dır. Nas’a en fazla karşı gelen kişi Erdoğan’dır.”

Muharrem İnce: Seçim ikinci tura kalırsa Kılıçdaroğlu’nu desteklerim

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faiz politikası ile ilgili “Nas ortada dururken sana, bana ne oluyor?” diyerek tüm uyarılara rağmen faiz indirimi sinyali vermişti.

Erdoğan ‘Nass’ Merkez Bankası ‘Pas’ dedi