Muharrem İnce, bir daha katılmam dediği kanala konuk oldu: Bugünkü şartlarda aday olsaydım…

Yayın tarihi: 2 Aralık 2021 Perşembe 11:42 pm - Güncelleme: 13 Ocak 2022 Perşembe 4:46 pm

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 29 Mayıs 2020’de “Ben bir daha sizin kanalınıza gelmeyeceğim” diyerek canlı yayını terk ettiği Haber Global’e  tekrar konuk oldu. İnce, katıldığı programda bugünkü şartlarda aday olması durumunda Cumhurbaşkanı seçimini kazanacağını ifade etti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bu akşam Haber Global’de yayınlanan Siyaset Özel’e konuk oldu. İnce 29 Mayıs 2020’de Haber Global’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması verilince canlı yayını terk etmiş, “Ben bir daha sizin kanalınıza gelmeyeceğim. Ben gururumla kimseyi oynatmam. 35 televizyonda Erdoğan konuşuyor, onun karşısında iki sene önce rakip olmuş birisiyim ben. Kendi kendinize devam edin arkadaşlar. Bu saygısızlıktır. Türkiye bunu hak etmiyor” sözlerini sarf etmişti.

Muharrem İnce, katıldığo programda artan döviz kurları üzerinden seçimlerde kimin kazanabileceğini de yorumladı. Kendisinin Cumhurbaşkanı adayı olduğu dönemle bugünü kıyaslayan İnce, “Bugünkü şartlarda aday olsaydım oy oranım %51 olurdu. Herkes ikinci bir şansı hak eder” dedi.

Erdoğan’dan Koca’nın açıklamasına çocuk azarlar gibi müdahale! Ne söyledi?