Muharrem İnce: Akşener’le linç edenleri konuştuk

Yayın tarihi: 8 Eylül 2023 Cuma 7:36 am - Güncelleme: 8 Eylül 2023 Cuma 7:39 am

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İYİ Parti lideri Meral Akşener‘le yaptığı görüşmeye ilişkin konuştu. İnce, “Yerel seçimle ilgili işbirliği konuşması oldu mu?” sorusuna da yanıt verdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçen günlerde İYİ Parti Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Yaklaşık 1 saat 10 dakika süren görüşmenin ardından İnce ile Akşener herhangi bir açıklama yapmadı.

İnce, Akşener’le görüşmesini konuk olduğu tv100 canlı yayınında anlattı. İnce, Akşener ile basına kapalı olan görüşmesine ilişkin şu ifadeleri kullandı: “Sayın Meral Akşener’le ortak bir yanımız var, önce onu linç ettiler sonra onu linç ettiler. Linç edenler de aynı kişiler. Bunları konuştuk, ‘Tekrar görüşürüz’ dedik. Olay bundan ibaret.”

YEREL SEÇİMLER YANITI

“Yerel seçimle ilgili işbirliği konuşması oldu mu?” sorusuna da yanıt veren İnce “İşbirliği konuşması olmadı ama kaygılarımı ilettim. 2019’da İmamoğlu’nun şansı bugünle kıyasladığımızda daha fazlaydı. Halbuki şimdi fazla olması lazımdı ama bence 2019’da şansı daha fazlaydı. Amacım burada bir eleştiri yapmak değil” dedi.

CHP, Akşener’in danışmanını transfer etti

Yavaş: Adaylığımın bugün yarın açıklanmasını bekliyorum

Muharrem İnce’den ‘CHP’ye dönüş’ sinyali: ‘Değişim’ olursa neden olmasın?

İlk turun ardından sessizliği bozdu! Meral Akşener’den Sinan Oğan’lı soruya Muharrem İnce’li cevap