Müge Anlı’dan Serkan Kıyak açıklaması

Yayın tarihi: 12 Aralık 2021 Pazar 9:37 pm - Güncelleme: 13 Aralık 2021 Pazartesi 1:24 pm

Kayıp eşinin bulunması için katıldığı Müge Anlı’nın sunduğu tatlı sert programında eşinin bir başkasına kaç  üzerine sinir krizi geçirerek kendini yerlere atan Serkan Kıyak, evinde yaşamına son verdi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak günlerdir haber alamadığı eşi için yardım isteyen Serkan Kıyak, gelen telefon bağlantısı ile sinir krizi geçirmişti.

Müge Anlı’da bir skandal daha: ‘Sevgilim benimle…’

Eşinin pideciye kaçtığını ve kendisini, ailesini istemediğini ifade etmesiyle kendini yerlere atan adam, “Bu mu emeklerimin karşılığı? Beni 4-5 defa aldattın, affettim. Dön gel! Yine affederim… 87 yaşında nenene nasıl kıydın, gittin? Zehra geleceksin… Ben seni sevdim. Ben sana ne yaptım? Hayallerimi yıktın. Yaşayamam ben… Şikayetçiyim” demişti.

  YAŞAMINA KIYDI

Yerel yayın yapan Usakgundem.com’un haberine göre 32 yaşındaki Serkan Kıyak, ikamet ettiği Durak Mahallesi Hoca Tahir Efendi sokağındaki evinde kendini asarak yaşamına son verdi.

Yetiştirme yurtlarında büyüyen ve 2 yıl önce görücü usulü ile evlendiği eşinden bir yaşında da çocuğu olan Kıyak’ın eşinin kaçması sebebiyle bunalıma girdiği ve yakınlarına telefonundan mesaj çekerek helalleştiği öğrenildi.

Yayındaki sinir krizinin ardından son olarak tekrar Müge Anlı ile Tatlı Sert’e tekrar çıkan Serkan Kıyak, eşinden ayrılmaya karar verdiğini söylemişti.

Mutfağa girip börek yapan Kıyak, yaptığı böreği Müge Anlı’ya ikram etmiş ve yeni bir başlangıç yapacağını belirtmişti.

MÜGE ANLI’DAN AÇIKLAMA

Müge Anlı, Serkan Kıyak’ın ölümü üzerine programında şu açıklamayı yaptı:

“Dün çok üzücü bir haber aldım. Hepimiz onu çok sevmiştik. Eşi için gözyaşı dökmüştü. Ne yazık ki buradan gittikten sonra da yine eşiyle barışma çabalarını sürdürmüş. Eşinden aldığı red cevabıyla da çocuğunu ablasına bıraktıktan sonra da hayatına son vermiş. Daha doğrusu evde ölü olarak bulunuyor. Şu anda soruşturma sürüyor. Kuvvetle muhtemel ki hayatına son verdi. Biz onu aslında bugün İstanbul’a bekliyorduk. Zahide Yetiş’in yemek programına katılması için. Ben de onunla beraber mutfağa girecektim çünkü ona iyi gelsin istiyorduk her şey. Sanırım tüm amacını bu evliliğe bağlayan bir Serkan vardı karşımızda. Aslında giderken gayet morali yerindeydi. Ailesi de ona “Merak etme seni yeniden evlendiririz.” demiş. Burada kalması için de çok zorladık. “Ben devlet memuruyum maaşımı almak zorundayım, izin almak zorundayım” dedi. İzin de alacaktık. Burada kendini yerlere atınca biz “Destek al” dedik ama ne yazık ki kabul etmedi.”