Müge Anlı’da bir skandal daha: ‘Sevgilim benimle…’

Yayın tarihi: 1 Kasım 2021 Pazartesi 10:51 pm - Güncelleme: 1 Kasım 2021 Pazartesi 10:51 pm

Müge Anlı’nın ATV’de yayınlanan programında yine izleyenlerin dikkatini çeken gelişmeler yaşandı. Kardeşi Mehmet Karahan’ın 2017 yılında sevgilisi Cemal Durmaz tarafından darp edilerek öldürüldüğünü ve tuvalette sakladıkları cesedini her gün suladıklarını iddia eden Fatma Karadağ, yeni bir iddiada daha bulundu. Karadağ, ‘Kardeşimin ölüsü tuvaletteyken sevgilim benimle ilişkiye girdi’ dedi.

Müge Anlı, ATV’de yayınlanan Tatlı Sert programında Mehmet Karahan’ın kaybıyla ilgili bir süredir sevgilisini katil olmakla suçlayan Fatma Karadağ’ı konuk ediyor. Karadağ’ın iddiasına göre sevgilisi Cemal Durmaz, maddi ve manevi tüm hayatlarını mahvetmiş; bununla da kalmayarak darp ederek kardeşinin ölümüne sebep olmuştu. Sevgilisinin kendisini dolandırıcılık faaliyetlerine de alet ettiğini ileri süren Karadağ, çıplak fotoğraflarını çektiği kadınlara Cemal Durmaz’la birlikte şantaj yaptıklarını da itiraf etmişti.

Açıklamaları ve iddialarıyla Türkiye’nin gündemine oturan Fatma Karadağ, Müge Anlı’ya bir yeni açıklamada daha bulundu. “Kardeşimi her sabah çiçek gibi suladık” diyen Karadağ, “Kardeşimin ölüsü tuvaletteyken benimle ilişkiye girdi. Beraber olmaya zorladı. Bunları yaptırdı. Ben yine sesimi çıkaramadım. Çünkü ağzımı yastıklara dayadı. Banyoda soğuk suların altında kaldım” şeklinde konuştu.

Mersin’de garip boşanma! ‘Eşim bana eskort ayarladı’