Müge Anlı’da kızını arayan baba şüpheli şekilde öldü

Yayın tarihi: 16 Haziran 2023 Cuma 11:30 am - Güncelleme: 16 Haziran 2023 Cuma 11:31 am

İstanbul’da bir evden gelen silah sesleri üzerine olay yerine giden ekipler bir erkeğin cansız bedeniyle karşılaştı. Başına ateş ederek vurulan şahsın, Müge Anlı‘nın programına çıkarak 21 yaşındaki kayıp kızını arayan Mehmet Hanefi Çagana olduğu öğrenildi.

Esenler ilçesinde kaybolan ve kendisinden yaklaşık 30 gündür haber alınamayan 21 yaşındaki Rukiye Çagana’nın babası Mehmet Hanefi Çagana, dün “Müge Anlı ile Tatlı Sert” isimli televizyon programına katılmıştı.

Kızından haber alamayan baba Çagana’nın bugün evinde ölü bulunduğu öğrenildi. Arnavutköy Merkez Mahallesi Zülal Sokak’ta bulunan bir evde silah sesi duyulması üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri şahsın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri de şahsın Mehmet Hanefi Çagana olduğunu tespit etti.

Baba Çagana’nın 5. kattaki ikametinde eşiyle otururken kafasına silah ile bir el ateş ederek intihar ettiği iddia edildi. Öte yandan konuya ilişkin polis ekiplerinin çalışmaları sürerken kaybolan 21 yaşındaki Rukiye Çagana ise hala aranıyor.

Müge Anlı’dan Rabia Naz’ın babasına davaya bir ret daha