Motokuryenin ölümüne neden olan sürücü gözaltında
8 Nisan 2021 Perşembe
Üsküdar’da geçtiğimiz hafta aracıyla bir motokuryeye çarpan O.E., adli kontrol şartıyla serbest kalmıştı. O.E., savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alındı.
Üsküdar Ferah Mahallesi’nde geçtiğimiz pazar günü, hafif ticari bir araç motosikletine yürüyen Serdar Gökhan Bedir’e çarptı. Bedir hayatını kaybeden aracın sürücüsü olay yerinden kaçtı.
İncelemeler sonucunda plakası tespit edilen aracın sürücüsü O.E. ile araçta bulunan A.K, E.D., M.E., ve İ.E.’yi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler serbest bırakılırken, şüphelilerden sürücü O.E ise çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bedir’in ölümüne sebebiyet veren sürücü O.E., savcılığın itirazı üzerine tekrar gözaltına alındı.
Öte yandan A.K. isimli kadın şüphelinin, ilk ifadesinde olay günü sahilde alkol aldıklarını söylediği öğrenildi.
Benzer Haberler
Serbest bırakılan amiralden açıklama: İletişim kazası
13/04/2021 8:31
Bir motokurye daha yaşamını yitirdi: 16 yaşındaki Bilir, TIR’ın altına kaldı
10/04/2021 20:01
AKP’li Üsküdar Belediyesi SGK borcunu İstanbul’un topraklarını devrederek ödedi
01/04/2021 13:36
Boğaziçi protestolarında gözaltına alınanların tamamı serbest
27/03/2021 22:27