Montella: Lider geldik, lider dönmek istiyoruz

Yayın tarihi: 20 Kasım 2023 Pazartesi 10:54 pm - Güncelleme: 7 Şubat 2024 Çarşamba 1:46 pm

Milli takımımızın teknik direktörü Vincenzo Montella, Galler maçı öncesi açıklamalarda bulunarak “Lider olarak geldik, lider olarak dönmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

A Milli Takım, 21 Kasım günü EURO 2024 Elemeleri’nde Galler ile karşılaşacak.

Mücadele öncesinde A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısında konuşan Vincenzo Montella, “Lider olarak geldik, lider olarak dönmek istiyoruz. Rakibimizin kendi evinde çok güçlü olduğunu biliyoruz ama buraya hazırlıklı geldik. İlk defa lider olarak tamamlamak istiyoruz. Futbolda hiçbir şey kesin değildir ama biz kendi maçımıza odaklanacağız. Hırvatistan maçına bakmayacağız” dedi.

“HEPSİ İLK 11’DE OYNAYABİLECEK DURUMDA”

Montella sözlerinin devamında, “Biz kadroyu çağırırken 29 futbolcu çağırdık. Buraya çağrılan bütün oyuncular ilk 11’de oynayabilecek durumda. Farklı bir strateji olabilir bizim adımıza Galler’e karşı. Daha önce 2 yıl Türkiye’de çalışmıştım. Bu milli takımın oyuncularına inandığım için görev almak istedim” ifadelerini kullandı.

Kenan Yıldız hakkında konuşan Montella, “Kenan’ın büyük potansiyeli var. Şimdiden itibaren herkesin beklentisi daha yüksek olacak. İlk günden beri beni heyecanlandıran bir oyuncu. Böyle oynaması da bizim için sevindirici” dedi.

Vincenzo Montella, “Yaş ortalamamız belki çok genç olabilir ama doğru bir karışımla daha iyi olabiliriz. Bizim milli takımda yaşça büyük örnek alınabilecek isimler de var” açıklamasında bulundu.

“KAZANMAK İÇİN GELDİK”

Cenk Özkacar mücadele öncesinde, “Sol bek mevkisine çok uzak değilim. Futbola başladığımdan beri bana görev verilen pozisyonda en iyisini yapmaya çalışıyorum. Buraya lider geldik ve lider olarak ayrılmak istiyoruz. Bir puan yeterli olsa da biz kazanmak için buraya geldik” sözlerinin sarfetti.

Montella’ya rakip dayanmıyor! Türkiye, Almanya’yı Berlin Olimpiyat’ta devirdi

Kaynak: TELE1