Mitingde montaj video izleten Erdoğan, Erzurum’daki provokasyonda İmamoğlu’nu suçladı

Yayın tarihi: 8 Mayıs 2023 Pazartesi 4:59 pm - Güncelleme: 8 Mayıs 2023 Pazartesi 6:32 pm

İstanbul mitinginde muhalefeti montaj videosu izleterek hedef gösteren AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekrem İmamoğlu’na yönelik taşlı saldırının olduğu Erzurum provokasyonunda CHP’yi suçladı.

İstanbul mitinginde PKK elebaşlarından Murat Karayılan’ın videosunu Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na seçim müziğine montajla ekletirip izleten AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yine muhalefeti hedef aldı. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu’na mitingine taşlı saldırının gerçekleştiği Erzurum’daki provokasyona ilişkin Erdoğan Edirne’deki mitinginde olayları CHP’nin çıkardığını söyledi.

Erdoğan son düzlükte ne yapacağını şaşırdı! PKK’lı Murat Karayılan’ın videosunu montajlayıp CHP klibine dahil etti

Erdoğan’ın açıklamaları özetle şöyle:

‘YURT DIŞINDAKİ FETÖ’CÜLER CHP’NİN REKLAM AJANSI GİBİ’

“Görüyorsunuz, CHP miting yapıyor meydanı dolduran bölücü örgüt sempatizanları ne diyor dişe diş kana kan diye slogan atıyor. Her gün yeni bir elebaşı çıkıp bay bay Kemal’e destek açıklaması yapıyor. Edirne’de yatan ve elinde 51 kardeşimizin kanı olan Selo destek açıklaması yapıyor. Yurt dışına kaçan FETÖ’cüler CHP’nin reklam ajansı gibi çalışıyor. Avrupa’sından Amerika’sına her yerden koalisyon masasına destek yağıyor. Bunlara bir itiraz geldiğini duydunuz mu? FETÖ’cülere dönüp siz ülkenize ihanet ettiniz kesin sesinizi diyeni, yabancı basına dönüp bu bizim seçimimiz diyeni gördünüz mü?

‘CUMHURBAŞKANLIĞINA DEVAM ETTİĞİM SÜRECE…’

Selo’yu dışarı çıkaracaklarmış. Erdoğan cumhurbaşkanlığına devam ettiği sürece hakkı hukuku adaleti biz size teslim etmeyiz. 300 milyar lirayı Londra’daki tefecilerden alacak ya, sen avucunu yalarsın avucunu. Senin gibilerine bu tefeciler para vermez. Atatürk Havalimanı’nı ABD’lilere verme sözü vermişler. Bize ve cumhur ittifakına kimlerin saldırdığına baktığımızda tablo tüm açıklığı ile ortaya çıkıyor.

Metin Özkan TELE1’e konuştu: Görüntüler montaj

‘CUMHUR İTTİFAKI’NA LGBT SIZABİLİR Mİ?’

CHP LGBT’ci, İYİ parti LGBT’ci HDP LGBT’ci, yanındakiler LGBT’ci. AK Parti’ye LGBT girebilir mi, MHP’ye LGBT girebilir mi? Cumhur İttifakı’nın diğer ortaklarına LGBT sızabilir mi? Çünkü bizde aile kurumu kutsal. Aile kurumumuza böyle bir şeyi sürdürmeyiz.

KILIÇDAROĞLU’NU HEDEF ALDI

Bay Kemal 15 Temmuz’da tankların arasından kaçırılarak Bakırköy Belediye başkanının evine gitti. Haberim olsa beklerdim, diyor. Sen oradaki kalabalığı görmedin mi? Kahveni yudumlayarak gelişmeleri izle, acaba ne zaman öldürecekler diye… Uçaklar önümüzden geçiyor, pik yapıyor. Rabbim isterse sular büklüm büklüm burulur.

‘KENDİ PROVOKASYONLARI İLE OLAY ÇIKARIYORLAR’

Kaybedeceklerini anladıkları için şimdiden çamura yatmaya başladılar. Her partinin temsilcisinin yer aldığı heyetlerin gözetimindeki çalışmaların üzerine sanki bunu bilmiyormuş gibi gölge düşürmeye çalışıyorlar. Teknolojik imkanların böyle geliştiği dönemde bu numaralar bayatladı. Kendi provokasyonları ile olay çıkarıp utanmadan şehirlerimizi karalamaya çalışıyorlar. İste dün İstanbul’u gördünüz, 1 milyon 700 bin insan Atatürk Havalimanı’ndaydı. Milleti tahrik ederek buna güçleri yetmeyince tahkir ederek yaşayacakları hezimete kılıf arıyorlar. Resmi rakamı aldırdım, şu anda Edirne’de 25 bin kişi var. Aynı senaryonu bir önceki seçimlerde de sahnelediler. Kardeşliğimize leke süremeyecekler. 14 Mayıs’a kadar kafası karışık en az bir komşunuzu dostunuzu bulup kendisini Türkiye Yüzyılı safına katmanızı istiyorum. Selamımla desteğini istemenizi istiyorum.”

Teyit.org Erdoğan’ın PKK’lı Murat Karayılanlı videosunun montaj olduğunu doğruladı