Erdoğan son düzlükte ne yapacağını şaşırdı! PKK’lı Murat Karayılan’ın videosunu montajlayıp CHP klibine dahil etti

Yayın tarihi: 7 Mayıs 2023 Pazar 6:06 pm - Güncelleme: 8 Mayıs 2023 Pazartesi 10:59 am

Videoda terör propagandası yapılması dikkat çekti. Teröristlerde silah olduğu görüldü.

ERDOĞAN YİNE DOLMABAHÇE'YE SIĞINDI KILIÇDAROĞLU'NA "AYYAŞ" DEDİ

Gezi direnişinde Dolmabahçe Camii'ne sığınan yurttaşların içki içtiği iddia edilmişti. Caminin müezzini Fuat Yıldırım, defalarca gündeme gelen iddiayı yalanladı. Açıklamasının ardından sürgün edilen Yıldırım, silahlı bir grup tarafından öldürülmek istediğini de açıklamıştı.

İstanbul Mitinginde AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yine 'Camide içki içtiler' iddiacısına sarıldı. Erdoğan, "Bira şişeleri ile bizim mabedimizi kirlettiler" dedi. Camide içki içtiler iddiası Yıldırım'ıun yalanlamasının yanında görüntüler olduğu da iddia edilmiş, fakat Gezi'nin üzerinden 10 yıl geçmesine rağmen hala ortaya çıkmadı.

Erdoğan, bu sözlerinin ardından Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na ayyaş dedi. Erdoğan, "Bay bay Kemal istediğin kadar fıçı dolusu iç, hiçbir şey seni iflah etmez. Benim milletim ayyaşa sarhoşa kalkıp meydanı bırakmaz.” ifadelerini kullandı.





" />

Seçime günler kala anketlerde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı kaybedeceği gözüken AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, ne yapacağını şaşırdı. Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun seçim şarkısının klibine terör örgütü PKK’nın elebaşlarından Murat Karayılanı ekletip yurttaşlara seslendi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim şarkısı AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul mitinginde montajlanıp oynatıldı. Klipte Altılı Masa liderlerinin yer aldığı ‘Haydi’ isimli şarkının klibine PKK elebaşlarından Murat Karayılan’ın görüntüsü konuldu. Videoda Karayılan’ın sanki Haydi şarkısını söylüyormuş gibi gösterildi. Yurttaşlara videoyu izleten Erdoğan, “Bak bu çok önemli. Benim milli ver yerli olan vatandaşım bunlara oy verir mi?” dedi.

Videoda terör propagandası yapılması dikkat çekti. Teröristlerde silah olduğu görüldü.

ERDOĞAN YİNE DOLMABAHÇE’YE SIĞINDI KILIÇDAROĞLU’NA “AYYAŞ” DEDİ

Gezi direnişinde Dolmabahçe Camii’ne sığınan yurttaşların içki içtiği iddia edilmişti. Caminin müezzini Fuat Yıldırım, defalarca gündeme gelen iddiayı yalanladı. Açıklamasının ardından sürgün edilen Yıldırım, silahlı bir grup tarafından öldürülmek istediğini de açıklamıştı.

İstanbul Mitinginde AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yine ‘Camide içki içtiler’ iddiacısına sarıldı. Erdoğan, “Bira şişeleri ile bizim mabedimizi kirlettiler” dedi. Camide içki içtiler iddiası Yıldırım’ıun yalanlamasının yanında görüntüler olduğu da iddia edilmiş, fakat Gezi’nin üzerinden 10 yıl geçmesine rağmen hala ortaya çıkmadı.

Erdoğan, bu sözlerinin ardından Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ayyaş dedi.  Erdoğan, “Bay bay Kemal istediğin kadar fıçı dolusu iç, hiçbir şey seni iflah etmez. Benim milletim ayyaşa sarhoşa kalkıp meydanı bırakmaz.”  ifadelerini kullandı.