Misvak, Filenin Sultanları’na destek veren milli sporcumuz Kübra Dağlı’yı hedef aldı!

Yayın tarihi: 19 Temmuz 2023 Çarşamba 8:43 pm - Güncelleme: 19 Temmuz 2023 Çarşamba 8:53 pm

FIVB Milletler Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı(Filenin Sultanları)’nda Ebrar Karakurt paylaşımı sonrası hedef gösterilmişti. Bu kez de “Sporcuların cinsel yönelim tercih ya da dini tutumlarını bir kenara bırakıp başarılarını tebrik etmek çok zor olmasa gerek” sözleriyle Karakurt’a destek veren Avrupa ve Dünya Şampiyonu Milli Tekvandocumuz Kübra Dağlı yandaş ve gerici Misvak tarafından hedef gösterildi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı(Filenin Sultanları)’nda Ebrar Karakurt, FIVB Milletler Ligi’nde şampiyonluğun kazanılmasının ardından yaptığı, “Boynumda bana yargı yükleyenlerin utançlarından yapılma mücevherler yani altın madalya” paylaşımı nedeniyle hedef gösterilmişti.

Şampiyonluk sonrası Filenin Sultanları yurda dönmüş ve  Ebrar Karakurt yaptığı açıklamada, “Türk kadınını çok iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum. Aldığımız ilk altın madalya ama umarım son olmayacak. Destek veren herkese teşekkürler” demişti.

Milli tekvandocu Kübra Dağlı ise Karakurt’a destek verdiği Threads paylaşımında “Sporcuların cinsel yönelim tercih ya da dini tutumlarını bir kenara bırakıp başarılarını tebrik etmek çok zor olmasa gerek” ifadelerini kullandı.

 

Post by @kubra.dagli
View on Threads

 

 

Gerici Akit milli gururumuz Ebrar Karakurt’u hedef aldı!

ŞAMPİYONUMUZU HEDEF ALDI

Yandaş ve gerici Misvak ise bu paylaşımı sonrası Avrupa ve Dünya Şampiyonu Milli Tekvandocumuz Kübra Dağlı’yı hedef aldı. Twitter üzerinden paylaşımda bulunan yandaş Misvak, şampiyon sporcumuzu şu ifadelerle hedef aldı:

“Başörtülü tekvandocu Kübra Dağlı ; hemcinslerine hallenelinleri kastederek “Cinsel yönelimi kenarı bırakıp tebrik edin” Bıkmadınız karşı mahalleye yaranma ezikliğinden. Değil tekvandoda dünya şampiyonu olmak, saniyede elli takla atsan başında o eşarp oldukça seni sevmeyecekler…”

 

 

NE OLMUŞTU?

Filenin Sultanları’nın başarılı oyuncusu Ebrar Karakurt şampiyonluğun ardından sosyal medya hesabından, “Boynumda bana yargı yükleyenlerin utançlarından yapılma mücevherler yani altın madalya” paylaşımını yapmıştı.

Gerici Akit ise paylaşımının ardından Karakurt’u hedef almıştı Kullandığı çirkin ifadeler ile ‘pes’ dedirten gazete başarılı sporcu için de ‘milli utancımız’ ifadesini kullanmıştı. Haberin içeriğinde ise ‘eşcinsel sapkın’, ‘sapkın yaşam tarzı’ diyerek Karakurt’a hakaret edilmişti. Akit’in internet sitesinde yer alan çirkin metin ise şöyleydi:

“A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Milletler Ligi finalinde Çin’i 3-1 mağlup ederek şampiyon olmasından sonra eşcinsel sapkın Ebrar Karakurt’tan mesaj geldi.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Karakurt, sapkın yaşam tarzını dayatmayı şu ifadelerle sürdürdü:

Boynumda bana yargı yükleyenlerin utançlarından yapılma mücevherler yani altın madalya”