Milliler Japonya’ya 4-2 mağlup oldu! Tribünlerden ‘Stefan Kuntz istifa’ sesleri yükseldi

Yayın tarihi: 12 Eylül 2023 Salı 5:21 pm - Güncelleme: 12 Eylül 2023 Salı 6:50 pm

Belçika’da Japonya ile mücadele eden Türkiye A Milli Futbol takımı maçtan 4-2 mağlup ayrıldı. Belçika’daki Türk taraftar kötü gidişattan ve mağlubiyetin sorumlu Teknik Direkter Stefan Kuntz için istifa tezahüratları yaptı.

Türkiye A Mili Takımı, Japonya ile hazırlık müsabakasında karşı karşıya geldi. A Milli takım ilk yarısında 3-0 geriye düştüğü maçtan 4-2 mağlup ayrıldı. Japonya’nın gollerini Ito Atsuki, Keito Nakamura (2) ve Ito Junya attı. Türkiye’nin golleri ise Ozan Kabak ve Bertuğ Yıldırım’dan geldi.

KUNTZ VE TFF’YE İSTİFA ÇAĞRISI

Taraftarlar, Japonya karşısında varlık gösteremeyen A Milli Takım Teknik Direktörü Alman teknik direktör Stefan Kuntz’a tepki gösterdi. Belçika’da oynanan maç sırasında stada gelen bir grup Türk seyirci “Kuntz İstifa” tezahüratları yaptı. Alman teknik direktör Ermenistan beraberliğinin ardından da ciddi eleştirilere maruz kalmıştı. Öte yandan milli takımın Japonya karşısında 2-0 geriye düşmesiyle birlikte TFF için de istifa tezahüratları yapıldı.

OYUNCULAR ISLIKLANDI

Öte yandan ilk yarıda Japonya’nın maçta 3-0 öne geçmesinin ardından Belçika’daki Türk taraftarlar, A Milli Takımı pas yaparken yuhalayarak ve ıslıklayarak protesto etti.

Ermenistan maçı sonrası eleştiri yağdı! TFF Stefan Kuntz hakkında kararını verdi