Ermenistan maçı sonrası eleştiri yağdı! TFF Stefan Kuntz hakkında kararını verdi

Yayın tarihi: 11 Eylül 2023 Pazartesi 11:10 am - Güncelleme: 11 Eylül 2023 Pazartesi 11:17 am

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ermenistan maçı sonrası eleştirilerin hedefi olan ve görevden alınacağı iddia edilen Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefant Kuntz ile ilgili açıklama yaptı. Büyükekşi, “Öyle bir şey söz konusu değil. Şu anda yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Türkiye A Milli Futbol Takımı Stefan Kuntz’un görevden alınacağı iddialarıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) açıklama geldi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ermenistan karşısında alınan beraberliğe üzüldüklerini fakat maçın geride kaldığını belirterek şunları söyledi:

“Ermenistan galibiyeti 2024 Avrupa Şampiyonası için bize çok büyük avantaj sağlayacaktı, maalesef istediğimiz gibi olmadı. Hedef galip gelip garantilemekti ama yolumuza devam ediyoruz. Bundan sonraki maçlar için avantajımızı koruyoruz. Aynı ciddiyetle üç maçımızı oynayacağız. Ekim ayında önce Hırvatistan daha sonra Letonya ile oynayacağız. O maçlarda gereken sonuçları alıp Avrupa Şampiyonası’na katılacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

STEFAN KUNTZ İLE YOLLAR AYRILACAK MI?

Başkan Büyükekşi, “Stefan Kuntz ile yolların ayrılacağı ve Abdullah Avcı’nın göreve geleceği iddiaları var? Bunlar doğru mu?” sorusuna, “Öyle bir şey söz konusu değil. Maçtan sonra gereken açıklamaları yaptım. Şu anda Stefan Kuntz ile ilgili bir şey konuşmak doğru olmaz dedim. Puan kaybettiysek hep beraber kaybettik. Şu anda yolumuza devam ediyoruz” yanıtını verdi.

İlk milli maçında ilk golünü atan Bertuğ Yıldırım bir puanı kurtardı