Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’nin ikinci kez evlilik teklifi aldığı eski eşi Gökhan Çıra’yı askerlik yaptığı birlikten 4 araçtan oluşan konvoyla kışlanın içinden aldığı ileri sürüldü.  Milli Savunma Bakanlığınca, “tezkeresini alan bir askerin Mamak’ta görev yaptığı kışladan araç konvoyuyla çıktığına” ilişkin sosyal medyada yer alan görüntülere inceleme başlattı.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, 2021’de boşandığı eski Gökhan Çıra ile barışmış hatta geçtiğimiz şubat ayında ikinci kez evlilik teklifi almıştı. Ciğerci, son olarak eski eşi Gökhan Çıra’yı geçtiğimiz haftalarda askere uğurlaması ile magazin gündemine gelmişti.

LÜKS ARAÇLI KONVOYLA GÖKHAN ÇIRA’YI KIŞLANIN İÇİNDEN ALDIĞI İDDİASI

İlişkileriyle sık sık gündem olan çift, bu kez Cem Küçük’ün iddiasıyla gündeme geldi. Sosyal medya paylaşımında Küçük, “İki gün önce eşi tezkere alırken Selin Ciğerci birliğin içine dört arabayla girmiş. Kışlanın içine Range Rover, Maybach ve Bentley ile girmiş. Gökhan Çıra’yı alıp çıkmış. Diğer aileler dışarıda evlatlarını beklerken bu çiftin ayrıcalığı merak konusu olmuş” ifadelerine yer verdi.

Selin Ciğerci 4 lüks araçla kışlaya girdi, eski eşi Gökhan Çıra’yı askerden aldı

“KIŞLADAN 4 LÜKS ARABA ÇIKIYOR”

Söz konusu olayın görüntülerini de paylaşan Küçük “Bu da videosu. Kışladan 4 lüks araba çıkıyor. 2. arabada Selin Ciğerci ve eşi Gökhan Çıra var” dedi.

Konuya köşe yazısında da değinen Cem Küçük, şu ifadeleri kullandı:

“Bir iki gündür bir grup vatandaşımızdan bazı şikâyetler aldım. Ankara Mamak Muharebe Birliği 2. Tabur 3. Bölük’te askerlik yapan Gökhan Çıra’nın kayırıldığıyla ilgiliydi bu şikâyetler. Malum Selin Ciğerci diye biri var. Kim olduğunu herkes biliyor. Instagram’da 4,5 milyon takipçisi var. Gökhan Çıra onun eşi…

MSB’DEN AÇIKLAMA

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Milli Savunma Bakanlığı’nca görüntülerin sosyal medyada yayınlanması ardından derhal inceleme başlatıldı. Her vatan evladının çok değerli ve eşit olduğu Türk Silahlı Kuvvetlerinde, bu tür bir davranışın kabul edilmesinin asla mümkün olmadığını belirten kaynaklar, “Kuralların ve disiplinin bozulmasına asla müsaade edilmeyen TSK’da buna aykırı davranışta bulunanlarla ilgili derhal gereği yapılacaktır.” ifadesini kullandı.