Milli Piyango’dan ikinci el araç çekilişi

Yayın tarihi: 2 Haziran 2022 Perşembe 6:23 pm - Güncelleme: 3 Haziran 2022 Cuma 2:49 am

Özelleştirilen Milli Piyango, “Otoloto.com.tr” sitesi üzerinden ikinci el araç çekilişi gerçekleştirecek. Gerçek veya tüzel kişiler mülkiyetlerindeki veya tasarruflarında bulunan ya da satışına aracılık ettikleri araçları ikramiye olarak sunabilecek.

Şans oyunlarının yürütme yetkisi 2020’de 10 yıllığına Demirören Holding ve İtalyan Sisal ortaklığında kurulan Sisal Şans İnteraktif Hizmetler ve Şans Oyunları Yatırım şirketine devredildi.

Özelleştirilen Milli Piyango idaresine Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile karşılığı nakit olmayan her türlü eşya piyangosu düzenleme yetkisi verildi. İdare,  Haziran 2021’de eşya piyangosu çekilişlerine başlandı. 2021’de  çeşitli tarihlerde toplam 11 eşya piyangosu çekilişi yapıldı. Bu çekilişlerde talihlilere araba, motosiklet, cep telefonları, elektronik ev eşyaları, oyun konsolları, bilgisayar başta olmak üzere yüzlerce ödül dağıtıldı. Bu yıl 6 çekiliş gerçekleştirildi.

Milli Piyango’nun ortağı değişiyor

ŞİMDİ DE İKİNCİ EL ARAÇ ÇEKİLİŞİ

Milli Piyango İdaresi,  “Otoloto.com.tr” sitesi üzerinden de otomobil çekilişi gerçekleştirecek. Bu kapsamda, gerçek veya tüzel kişiler tarafından kendi mülkiyet veya tasarruflarında bulunan ya da satışına aracılık ettikleri ikinci el araçların ikramiye olarak konulması sağlanacak.

 

Milli Piyango’da büyük şaibe iddiası! Hep aynı yer kazanıyor