Milan taraftarından ilginç protesto! Donnarumma’ya para yağdırdılar

Yayın tarihi: 8 Kasım 2023 Çarşamba 11:53 am - Güncelleme: 8 Kasım 2023 Çarşamba 11:58 am

Milan taraftarları eski oyuncuları PSG kalecisi Donnarumma‘nın fotoğrafını bastıkları paraları futbolcunun üzerine fırlatarak transferine tepki gösterdiler.

Milan taraftarları, Gianluigi Donnarumma’nın PSG transferini unutmayarak yaptıkları protesto ile futbol dünyasında geniş yankı uyandırdı. AC Milan taraftarları, PSG kalecisi Gianluigi Donnarumma’nın Fransız ekibiyle daha kazançlı bir anlaşma imzalamak üzere kulüpten ayrılmasını protesto etmek için üzerine sahte banknotlar yağdırdı.

EN İYİ GENÇ KALECİ OLARAK GÖRÜLÜYORDU

Milan’ın altyapısından yetişerek kırmızı siyahlı formayı 250’den fazla kez terleten İtalyan kaleci, Paris’e tartışmalı serbest transferinden önce dünya futbolunun en iyi genç kalecisi olarak görülüyordu. Donnarumma, sözleşmesini uzatmak için Milan’la haftalık 130 bin sterlin değerinde yeni bir anlaşma imzalamayı reddetti ve bunun yerine 2021’de Paris Saint-Germain ile daha kazançlı bir anlaşma imzalayarak doğduğu kulübü eli boş bıraktı.

“PARALI ASKER” VE “DOLLARUMMA” PROTESTOSU

Bu nedenle Milan taraftarları, Milan-PSG maçı için San Siro’ya dönen Donnarumma’ya, maç sırasında sahte dolarlar atarak kendi tepkilerini göstermeye karar verdiler.

PSG’den takım arkadaşı Kylian Mbappe maç başlarken yapılan protestoyu gülümseyerek karşılarken, Donnarumma bunu dikkate almayı reddetti. Taraftarlar sahte paraları kaleciye fırlatırken Mbappe’nin yarı saha çizgisinde durup güldüğü görüldü.

Donnarumma ve eşini bağlayarak evini soydular!