MHP’li Cemal Enginyurt’un son skandalı: Erdoğan’a ‘Genel Başkanım’ dedi

Yayın tarihi: 31 Mart 2020 Salı 4:13 am - Güncelleme: 31 Mart 2020 Salı 4:29 am

MHP’li Cemal Enginyurt skandallarına bir yenisini ekledi. ‘En büyük ahdi ulumak’ olduğunu söyleyip Tanrı dağlarında kurt gibi uluma videosunu paylaşan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Genel Başkanım” diye hitap etti.

MHP Milletvekili Cemal Enginyurt, Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi unuttu, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Genel başkanım” diye hitap etti.

Kırıkkanat, ‘Bu zat kripto FETÖ’cü olabilir…’ demişti! MHP’li Cemal Enginyurt Twitter hesabını önce kapattı, sonra haber olunca yeniden açtı

 

Enginyurt, Twitter’daki hesabından, Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin başlattığı kampanya, Memleketimize ve Milletimize hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımızın kampanyasına söz verdiğim 20 bin lira ile başlıyorum. Varolsun Cumhurbaşkanım, Haydi Tükiye. Biz bize yeteriz” diye paylaşımda bulundu.

MHP’li vekil Cemal Enginyurt, partililerin uyarıları üzerine daha sanra paylaşımını sildi.

ENGİNYURT’UN SKANDALLARI BİTMEK BİLMİYOR

Enginyurt, “En büyük ahdimi gerçekleştiriyorum” diyerek, gittiği Kazakistan’ın güneyinde yer alan Tanrı Dağları’nda bozkurt gibi uludu. Enginyurt ulumadan önce, “Türk milliyetçisi olarak, bir Türkçü olarak, Tanrı Dağı’ndan bozkurt ulumasını bütün dünyaya duyurmak, benim için en büyük ahdi. Ahdimi gerçekleştiriyorum” diyerek iki kez bozkurt gibi uludu.

MHP’li Enginyurt’a Ali Türkşen’den yanıtg: Kısa mesafeden gösteririm ben sana

Enginyurt CHP’li milletvekilleri Özgür Özel ve Veli Ağbaba ile son genel seçimde cumhurbaşkanı adayı olan eski vekil Muharrem İnce’nin kendisi hakkında açtıkları davayı kazandıklarını, “Komünistler beni dava ederek tazminat kazandı” diye duyurdu.

MHP’li Enginyurt: Komünistler beni dava ederek tazminat kazandı, para biriktirip…

ESKİ SAĞLIK BAKANINA ‘YAVŞAK’ DEDİ

MHP’li Enginyurt, ismini vermeden bahsettiği bir Sağlık Bakanı ile ilgili olarak, “Yavşak” ifadesini kullanmıştı.

MHP’li Enginyurt’tan eski Sağlık Bakanı’na ‘Ulan’lı, yavşak’lı sözler

 

AKP’LİLERE DE ÇATMIŞTI: SANAL ALEMİN KORKAK FARELERİ

Enginyurt, kendisine ait sosyal medya hesabından bir kısım AKP’lilere sert sözler söyledi. Cumhur ittifakına sadık olduğunu söyleyen Enginyurt, “AK Partili değil, AKP’li grup sinsice eski konuşmalarımı yayınlayarak, iftira atarak, bel altı vurarak kahpelik yapıyor. Menfaat için kurduğunuz çeteyi anlatmak görevimiz, hodri meydan” paylaşımında bulunmuştu.

MHP’li Enginyurt’tan ‘çakar’ savunması: Mafya babalarının da var

MHP’li Enginyurt’un hedef gösterdiği Berna Laçin’in oyunları iptal edildi

MHP’li Enginyurt’a hemşehrilerinden büyük tepki! Mikrofonu elinden alıp sahneden indirdiler…

MHP’li Cemal Enginyurt, Şemdinli’de görev yapan askere küfür etti!

Dağda uluyan MHP’li Enginyurt, sıradaki hedefini açıkladı

MHP’li Enginyurt’tan ‘çakar’ savunması: Mafya babalarının da var

‘Iphone’u kırmadım’ itirafında bulunmuştu

CHP’li Özgür Özel’in Enginyurt’a yönelik, ‘Önce, ABD’yi protesto etmek için Iphone’u kırıp sonra ‘Brunson gidince orta kaldık, gitti bizim Iphone’ diyen biz değiliz’ sözleri üzerine MHP’li Enginyurt, ‘Iphone’u kırmadım. İl başkanım yanımda, basın bunu haber yapsın diyerek, demo bir telefonu kırmıştır’ ifadelerini kullanmıştı

MHP’li Enginyurt: IPhone’u kırmadım, haber yapılsın diye demo telefon kırıldı

MHP’li Cemal Enginyurt , AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Genel Başkanım” diye hitap etti