MHP’den dikkat çeken HÜDA PAR kararı

Yayın tarihi: 27 Haziran 2023 Salı 8:47 am - Güncelleme: 27 Haziran 2023 Salı 8:47 am

MHP‘nin Kurban Bayramı bayramlaşma programında Cumhur İttifakı ortakları HÜDA PAR’ın olmaması dikkat çekti. MHP Ramazan Bayramı’nda da HÜDA PAR ile bayramlaşmamıştı.

Siyasi partilerin Kurban Bayramı’nın ikinci gününde başlayacak olan gelenekse bayramlaşma programları belli oldu. Buna göre AKP’de ilk bayramlaşma 09.30’da CHP’yi ziyaret ve kabulle başlayacak, MHP, HÜDA PAR, BBP, İYİ Parti ve diğer partilerle devam edecek.

CHP, AKP, MHP, İYİ Parti, DSP, HDP ve Yeşil Sol Parti, Zafer Partisi, Memleket Partisi, DEVA Partisi ve diğer partilerle bayramlaşacak. İYİ Parti ise AKP, CHP, Saadet Partisi, Gelecek ve DEVA Partisinin de aralarında bulunduğu partilerle bayramlaşacak.

MHP’nin bayramlaşma listesinde AKP, CHP, BBP, DSP ve Yeniden Refah Partisi yer alırken HÜDA PAR’ın olmaması dikkat çekti.

Bahçeli, Hizbullah terör örgütüyle bağlantılı olduğu iddia edilen HÜDA PAR’ın 14 Mayıs seçimleri öncesinde AKP listelerinden seçime girme kararının ardından açıklama yaparak, “Hür Dava Partisi terörü tümden reddetmiş, hiçbir yasa dışı örgütle bağının olmadığını eğip bükmeden milletimizle paylaşmıştır” ifadelerini kullanmıştı.

MHP açılışa katıldığı HÜDA PAR’la bayramlaşmayacak