Metrobüste uyuşturucu saran kadınlara gözaltı

Yayın tarihi: 18 Aralık 2023 Pazartesi 11:13 am - Güncelleme: 18 Aralık 2023 Pazartesi 11:13 am

İstanbul’da metrobüste uyuşturucu saran 3 kadın, narkotik polisi tarafından yapılan operasyonla yakalandı. Kadınlar ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

İstanbul’da seyir halindeki metrobüste iddialara göre 3 kadın uyuşturucu madde hazırladı. Uyuşturucu hazırlayan kadınlardan birisi de o anları cep telefonu ile kaydedip sosyal medyada yayınladı.

3 KADIN GÖZALTINA ALINDI

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından harekete geçen İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü polisleri metrobüste uyuşturucu hazırlayan kadınların Ceren A., Melike D. ve Yaren A. olduğunu tespit etti. Kadınların Esenyurt’taki evlerine eş zamanlı operasyon düzenlenirken operasyon sonucunda 3 kadın gözaltına alındı.

SERBEST BIRAKILDILAR

Emniyette ifadesi alınan Ceren A.’ya “Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak” ile “uyuşturucu ve uyarıcı madde kullandırmaya özendirmek” suçlarından adli işlem yapıldı. Emniyette işlemleri tamamlanan Ceren A. savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Görüntülerdeki diğer iki kadın olan Melike D. ve Yaren A.’ya da “Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak” ile “uyuşturucu ve uyarıcı madde kullandırmaya özendirmek” suçlarından adli işlem yapıldı.

Melike D. ve Yaren A. sevk edildikleri adliyeye çıkartıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Interpol operasyonu! Meğer ne kadar uyuşturucu baronu, çete başı, katil varsa Türkiye’deymiş

Kaynak: TELE1