Metin Akdülger’den ‘tartaklama’ haberlerine yanıt

Yayın tarihi: 8 Şubat 2024 Perşembe 8:34 pm - Güncelleme: 8 Şubat 2024 Perşembe 8:34 pm

Trafikte başka bir sürücüyü tartakladığı iddia iddialarının ardından Metin Akdülger konu hakkında açıklama yaptı.

Son olarak Özge Özpirinçci ve Demet Evgar başrollerini paylaştığı “Sandık Kokusu” dizisinde rol alan Metin Akdülger, Cansu Akın’la yaşadığı aşkla konuşulurken bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi.

Magazinin sayfası @blogyagmuru3 adlı hesaba görüntü yollayan sosyal medya kullanıcısı, Metin Akdülger’in sabah saatlerinde trafikte bir tartışmaya girdiğini iddia etti. Olayı anlatan ismi paylaşılmayan sosyal medya kullanıcısı: “Bu sabah 09.45’te Metin Akdüger Maslak’ta trafikte aracından inerek başka bir araç sürücüsünü tartakladı” dedi.

“KENDİMDEN UZAKLAŞTIRMAK İÇİN İTTİRDİM”

Metin Akdülger çıkan haberlerin ardında sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yaptı: ” Bugün akkımda çıkan trafikte yaşadığım tatsız hadise ile ilgili haberler doğruyu yansıtmamaktadır. Yol alma-verme konusunda yaşana bir anlaşmazlık sonucu küçük bir kaza yaşadım ve anın verdiği gerginlikten kaynaklı aramızda diğer aracında sürücüsü ile bir münakaşa geçti. Haberde belirtildiği gibi kendisini arabadan indirip tartaklamam gibi bir şey söz konusu değildir. Üzerime geldiğini sandığım bir anda kendimden uzaklaştırmak adına elimle ittim beyefendiyi ve haberin sebebi olan görsel de bu ana aittir. Kaza sonrasında birbirimizden iletişim bilgilerimizi aldık ve konuyla ilgili prosedürleri sürdürüyoruz. Bu şekilde kamuoyuna yansıdığım ve bana değer veren insanları mahçup hissettirdiğim için üzgünüm.”

Metin Akdülger gönlünü Cansu Akın’a kaptırdı

Kaynak: TELE1