Messi ve Ronaldo karşı karşıya!

Yayın tarihi: 9 Ocak 2023 Pazartesi 7:04 pm - Güncelleme: 9 Ocak 2023 Pazartesi 7:04 pm

Paris Saint- Germain’in (PSG) yıldız futbolcusu Messi ile Al Nassr’a imza atarak dünyanın gündemine oturan Ronaldo, dostluk maçında karşı karşıya gelecek. 

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan takımı Al Nassr’a transfer olarak Avrupa futboluyla bağlarını koparsa da PSG ve Suudi Arabistan futbolcuları arasında oynanacak hazırlık maçında Ronaldo ve Lionel Messi yeniden bir araya gelecek.

Cristiano Ronaldo’nun sözleşmesindeki sıra dışı madde ortaya çıktı

PSG, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Paris Saint-Germain, geleneksel kış turunu Katar’da gerçekleştirecek ve Riyad’da hazırlık maçı oynayacak!” ifadelerini kullandı.

Oyuncularının 17 Ocak’ta Doha’ya uçacağını belirten PSG, Suudi kulüpleri Al-Hilal ve Al-Nassr’ın en iyi oyuncularından oluşan bir takıma karşı oynamak üzere Suudi Arabistan’ın Riyad şehrine gidileceğini aktardı.

Messi bir rüyayı gerçekleştirdi! Dünya Kupası Arjantin’in

Karşılaşmanın 19 Ocak’ta Riyad’daki Kral Fahd Stadyumu’nda gerçekleşeceği belirtildi. Öte yandan mücadelenin saat ve kanal bilgileri henüz belirtilmedi.

Messi ve Ronaldo’nun bu hazırlık maçında forma giymesi beklenirken dünyaca ünlü iki yıldız, Aralık 2020’den bu yana ilk kez karşı karşıya gelecek.