Mervenur’un katiline ağırlaştırılmış müebbet istemi

Yayın tarihi: 27 Mayıs 2022 Cuma 3:57 pm - Güncelleme: 27 Mayıs 2022 Cuma 3:57 pm

Antalya’da binanın çatısında folyaya sarılı cesedi bulunan Mervenur Polat’ı canice öldüren Cüneyt Akyol için ağırlaştırılmış müebbet istendi.

Ekim 2020’de evden ayrıldıktan sonra uzun süre haber alınamayan, 4,5 ay boyunca kayıp olarak aranırken, bir binanın çatısında folyoya sarılmış halde cesedi bulunan Mervenur Polat’ın katilinin ağırlaştırılmış ömür boyu hapsi istendi.

KAN DONDURAN İFADE

Mervenur Polat’ı iple boğarak ölümüne neden olan Cüneyt Akyol, ifadesinde “Mervenur’a ‘Gökhan seninle ilişkiye girmek istiyor’ dedim. Mervenur üzerindeki kıyafetleri çıkarttı. Ben de alt katta duran Gökhan’a ‘Hadi gel, Merve, seni bekliyor’ diye seslendim. Gökhan’dan cevap alamadım. Gökhan gitmişti. Gökhan gelmeyince Mervenur, beni aşağılamaya başladı. Bir anda kendimi kaybederek sepet ucuna bağlı çamaşır ipini Mervenur’un boynuna doladım ve üzerine basarak boğarak öldürdüm. Sonra da Mervenur’un cesedini önce mutfak lavabosunun altına koydum. Ardından evde bulunan çarşaf, bezler, çuval, halı ve naylon streçle sardım.” dedi.

Eşini öldürüp başında bekleyen sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi