Mert Armağan fotoşoplu fotoğrafla Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Kaftancıoğlu’na hakaret etti

Yayın tarihi: 21 Nisan 2022 Perşembe 4:21 pm - Güncelleme: 21 Nisan 2022 Perşembe 4:28 pm

Sokak röportajı sırasında ‘yalan’ söylemesiyle gündeme gelen Mert Armağan, sahte bir fotoğraf üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP heyetine hakaretler yağdırdı.

31 Mart seçimlerinden sora CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında yalan söyleyerek röportaj yapmaya kalkan AKP’li Trol Mert Armağan, İstanbul’un tarihi yarımadası Fatih semtinde gerçekleştirdiği çalışma tanıtımı sırasında çekilen bir fotoğrafa fotoşop yaparak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Milletvekili Engin Altay ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ağır hakaretler etti.

Murat Ongun: Mert Armağan adlı kişi bu bilgileri nereden biliyor?

CHP’li isimlerin bir tarihi esere baktığı esnada çekilmiş fotoğrafına şopla eşek koyan Mert Armağan, “Resimde kaç tane eşek vardır” diyerek hakarette bulundu. Açık açık yalan söyleyeme alışık olan AKP’li Trol Mert Armağan daha sonra geri adım atarak tweetini sildi fakat fotoşoplu fotoğrafı yeniden paylaşarak “Resimde gördüğünüz eşeği başarılı buluyor musunuz” diyerek hakaretlerini sürdürdü.

 Mert Armağan

FOTOĞRAFIN ORJİNALİNİ PAYLAŞTI

Fotoşoplu fotoğrafı paylaşarak kendini sosyal medyada gülünç duruma düşüren Troll Armağan’a cevap Milat gazetesi yazarı Ufuk Coskun’dan geldi. Coskun kendisine ait resmi sosyal medya hesabından fotoğrafın orijinalini paylaşarak “Fotoğrafın orijinali buymuş. Bunun üzerine eşek heykeli koyarak algı üretmeye kalkarsanız geri teper. İnandırıcılığımızı kaybederiz.” ifadelerini kullandı.

 Mert Armağan

BAŞKA TROLLER DE ATLADI

Armağan’ın paylaştığı sahte fotorğafı gören başka AKP’li Troller de paylaşım yaptı. ‘Burcuu’ isimli “@dikdurur1” kullanıcı adlı troll hesap da fotoşoplu fotoğrafı paylaşarak aynı hakaretlerde bulundu.

KAFTANCIOĞLU HAKKINDA YALAN İFADELER KULLANMIŞTI

Armağan,31 Mart seçimleri sonrasında yaptığı sokak röportajında CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na iftira atmıştı. Armağan, Kaftancıoğlu’nun terör örgütü liderleriyle fotoğrafları olduğunu söylemişti. Kaftancıoğlu ise “İftira tutmuyor en güzel cevabı vatandaş veriyor. Akit tv sözde Muhabiri Mert Armağan mahkemede de yalan ve iftiralarını anlatırsın çok yakında” demişti.

Kaftancıoğlu’ndan iftiracı Akit muhabirine: Mahkemede anlatırsın bu yalanlarını…

 Mert Armağan

Armağan