Merih Demiral’dan kendisini eleştiren kullanıcıya: Allah belanızı versin

Yayın tarihi: 30 Aralık 2023 Cumartesi 8:32 pm - Güncelleme: 30 Aralık 2023 Cumartesi 8:32 pm

Suudi Arabistan’da forma giyen Milli futbolcu Merih Demiral kendisini eleştiren bir kullanıcıya ‘Allah belanızı versin’ diyerek tepki gösterdi.

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında Riyad’da oynanacak Süper Kupa final karşılaşması, maçın başlamasına saatler kala, Suudi Arabistan yönetiminin sahaya Mustafa Kemal Atatürk fotoğraflı poster ve tişörtlerle çıkmak isteyen takımlara engel olmasıyla iptal edildi.

Fenerbahçe ve Galatasaray, yaptığı açıklama ile Atatürk fotoğraflarına yapılan yasağı kabul etmediklerini belirterek sahaya çıkmadan Türkiye’ye dönme kararı alırken, sosyal medyada milyonlar tarafından Suudi Arabistan yönetimine sert tepkiler gösterildi.

Suudi Arabistan’da oynayan Merih Demiral: Organizasyonu yapamayan ben değilim TFF’dir

Tepkilerin odağında kalan isimlerin başında ise Suudi Arabistan Ligi’nde forma giyen Merih Demiral yer aldı. Suudi Arabistan’da forma giyen tek Türk futbolcu olan Merih Demiral’ın olay sonrasında hiçbir paylaşım yapmaması tepkiye neden olurken, milli futbolcu kendisine gösterilen tepkilere verdiği yanıt ile herkesi şoke etti.

“ETKİLEŞİM İÇİN BU ŞOVLARI YAPIYORSUN! ALLAH BELANIZI VERSİN”

Kendisine yönelik “Kaan Ayhan gol sevinci yaşarken senin kişisel showuna katılmadı asker selamı vermedi diye kameralar önünde artistlik yapıyordun. Şimdi mevzu Atatürk ama sesin soluğun çıkmıyor. Koysana tepkini en milliyetçi sensin” ifadelerinin yer aldığı bir paylaşıma yanıt veren Merih Demiral, “Aynı saatte maçta olduğumu biliyorsun ona rağmen etkileşim için bu şovları yapıyorsun Allah belanızı versin” ifadelerini kullandı.

Kaynak: TELE1