Merdan Yanardağ’ın son kitabı dünyada ses getirdi! Katar finanslı Arapça site hedef gösterdi

Yayın tarihi: 11 Mayıs 2023 Perşembe 3:41 pm - Güncelleme: 11 Mayıs 2023 Perşembe 3:41 pm

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’ın İslamo-Faşizm isimli kitabı, dünyada ses getirdi. Kitabın yayınlanmasının ardından Katar finanslı Arap sitesi Arabi21, Yanardağ’ı hedef gösterdi.

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’ın Kırmızı Kedi yayınlarından çıkan İslamo-Faşizm isimli kitabı raflarda yerini aldı.

Merdan Yanardağ, kitabında siyasal islamcı iktidarın gerici ve dikte ettiği politikaları tarihsel kaynakları ile inceledi. Yanardağ’ın kitabı Arap dünyasında ilgiyle karşılandı. Katar finanslı bir site de imza kampanyası başlatarak Yanardağ’ı hedef aldı.

Müslüman Kardeşler içerisinden bazı isimlerin imza kampanyası düzenlediğini yazan Katar finanslı Arabi21 site, haber yorumunda da Yanardağ’ı hedef gösterdi.

 

Yanardağ eserlerine bir yenisini daha ekledi: İslamo-Faşizm

HALUK HEPKON TEPKİ GÖSTERDİ

Kırmızı Kedi Yayınevi’nin kurucusu Haluk Hepkon, Yanardağ’ın hedef alındığını duyuran Gazeteci Sarkis Kassargian’ın Twitter paylaşımını alıntılayarak da şunları dile getirdi:

“Merdan Yanardağ’ın yeni kitabında incelediği İslamoFaşizm dış dünyada da ses getirdi. İslamofaşizm önümüzdeki dönem için önemli bir kavram. Bu arada lağım farelerinin çığlıkları boşuna! Cumhuriyet, ulusal ve uluslararası planda her türlü karanlığı ezecek güç ve birikime sahiptir”