Merdan Yanardağ, “Sorumluluğa Çağrı” metnini anlattı! “13 Şubat son tarihtir”

Yayın tarihi: 3 Şubat 2023 Cuma 9:27 pm - Güncelleme: 3 Şubat 2023 Cuma 9:27 pm

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, kendisinin de imzacı olduğu “Sorumluluğa Çağrı” metni hakkında konuşurken, “13 Şubat bir son tarihtir. İYİ Parti bu tarihsel sorumluluk çağrısına uymalıdır” dedi.

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, 18 Dakika programında Gazeteci Prof. Dr. Emre Kongar ile birlikte gündemdeki konular hakkında açıklamalarda bulundu.

37 aydından “Sorumluluğa Çağrı” bildirisi!

Merdan Yanardağ, kendisinin de aralarında bulunduğu 37 aydının Millet İttifakı bileşenlerine en kısa sürede toplumun ilerici ve aydın birikimini kapsayacak bir ismin cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanmasına yönelik çağrı metni hakkında konuştu.

Yanardağ, TELE1 ekranlarında Ülkü Çoban’ın sunduğu Gün Ortası programına katılan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahat Andican’ın Millet İttifakı’nın 13 Şubat’taki toplantısında cumhurbaşkanı adayını açıklamayacağı yönündeki açıklamalarını eleştirdi.

Yanardağ, “13 Şubat bir son tarihtir. Daha fazla geciktirilmemelidir ve İYİ Parti bu tarihsel sorumluluk çağrısına uymalıdır” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti’li Andican: 13 Şubat’ta aday açıklanmayacak