Merdan Yanardağ olaylı maçı değerlendirdi: Fenerbahçe’siz Süper Lig olmaz

Yayın tarihi: 19 Mart 2024 Salı 9:48 pm - Güncelleme: 19 Mart 2024 Salı 9:57 pm

Haber: Özlem Aktürk

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, olaylı Trabzonspor maçının ardından Ali Koç’un açıklamalarını değerlendirerek ”Fenerbahçe’siz Süper Lig olmaz” ifadelerini kullandı.

Trabzon’da oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından sahaya inen bordo mavili taraftarların, Fenerbahçeli futbolculara yönelik saldırısı gündemini sürdürüyor. TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ 18 Dakika programında olaylı maçı ve yankılarını değerlendirdi.

Yanardağ, olaya ilişkin polisin neden müdahale etmediğine dikkat çekerek, ”Ali Koç da bunun FETÖ vari bir anlayışla hazırlanmış bir provakasyon olduğunu belirtiyor. Bu epeyce tartışılacak. Ali Koç 2 Nisan’da ligden çekilme kararı alınabileceğini de söylüyor. Ancak Fenerbahçe’siz Süper Lig olmaz. Tıpkı Galatasaray’sız, Beşiktaş’sız olmayacağı gibi. Anadolu takımları da böyledir” ifadelerini kullandı.

”BİR BEŞİKTAŞ TARAFTARI OLARAK SÖYLÜYORUM BUNLARI”

Ali Koç’un açıklamalarını da değerlendiren Yanardağ, ”Bu olayda Fenerbahçe’nin saldırıya uğrayan taraf olduğunu belirtmek Trabzonspor’a bir şey söylemek anlamına gelmiyor. Bunu Ali Koç da söylemiyor. Bir Beşiktaş taraftarı olarak söylüyorum bunları.” dedi. Yanardağ, Ali Koç’un yaklaşımı için kendisini kutladığını da söyledi.

”OYUNUN ORTAYA ÇIKARILMASI GEREKİYOR”

Yanardağ, Ali Koç’un sözlerinden çıkarımını belirterek, ”Trabzonspor’u aşan bir iradenin bir şeyleri tezgahladığı ve bu iki kulübü özellikle karşı karşıya getirmek istenildiği anlatmak istediği ve Fenerbahçe kulübü içerisinde bir operasyon yapılmak istendiği anlaşılıyor. Trabzon’daki bu oyunun ortaya çıkarılması gerekiyor” dedi.

Merdan Yanardağ’dan Murat Kurum’a adaylıktan çekilme çağrısı: İnsan bir özür diler, yüzü kızarır

Kaynak: TELE1