Merdan Yanardağ: Meral Akşener 5’li çetenin operasyonunun parçası haline gelmiştir

Yayın tarihi: 3 Mart 2023 Cuma 8:39 pm - Güncelleme: 3 Mart 2023 Cuma 9:08 pm

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in  Millet İttifakı’nın ortak aday açıklamasına karşı çıkıp Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’na çağrı yapmasını TELE1 Genel Yayın Yönetmeni 18 dakika programında eleştirdi.

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Millet İttifakı’nın ortak aday konusunda uzlaştığını açıklamasının ardından yaptığı açıklamalar ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a adaylık açıklaması yapın çıkışını eleştirdi. Yanardağ şunları söyledi:

“Meral Akşener 5’li çetenin operasyonunun parçası haline gelmiştir. 2 yıl bir ittifakın parçası olacaksınız ve seçimlere 2 bucuk ay kala masadan kalkacaksınız. Gerekçesi de dayatmayla karşılaşmış. Kılıçdaroğlu’da kazanacak aday değilmiş. Ben şunu anlamadım dayatmayı kim yapıyor? 5 parti uzlaşmış 1 parti var karşı çıkan. Ölçü ne ölçü kendisi. Bu kadar gayri ciddi bu kadar temelsiz bir değerlendirme görmedim. Akşener Türkiye’nin geleceğine ihanet etmiş durumdadır. ”

Akşener masadan kalktı

“KILIÇDAROĞLU’NA OPERASYONUN SEBEBİ 5’Lİ ÇETE”

Yanardağ İYİ Parti’nin 5’li çete operasyonunun bir aparatı olmamalıdır konusunda uyarılarda bulunduğunu hatırlatarak, “Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı  bu kampanyanın yürütülmesindeki neden  5’li çetenin bu milletten çaldığı 418 milyar dolardır” dedi.