Merdan Yanardağ “kudurmaya devam edeceksiniz” sözlerine ateş püskürdü!

Yayın tarihi: 12 Nisan 2022 Salı 12:48 am - Güncelleme: 12 Nisan 2022 Salı 12:48 am

TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, AKP Gençlik Kolları Başkanı İnan’ın Ağrı’daki şatafatlı sahuru, “Kudurmaya devam edeceksiniz’ sözleri ile savunmasına tepki gösterdi. Yanardağ, “Millet bu lafı sandıkta size yedirecek” dedi.

TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Prof. Dr. Emre Kongar ile yaptığı 18 Dakika isimli programda AKP Gençlik Kollar Başkanı Eyyüp Kadir İnan’ın ‘kudurmaya devam edeceksiniz” sözleri ile Ağrı’daki şatafatlı sahur programını savunmasına tepki gösterdi.

Merdan Yanardağ, Ağrı’da düzenlenen sahur programından sonra AKP’li isimlerin sosyal medyadaki menemenli sahur seferberliğini hatırlatarak “AKP Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Ağrı’daki eleştirilere ilişkin demiş ki ‘biz Ağrı’da Erzurum’da Iğdır’da buluştuğumuz da birileri rahatsız oluyor’ Niye rahatsız olalım? Nereden uyduruyorsun kardeşim sen? Rahatsızlık 1 milyon liralık gösterişli din ticareti için yaptığımız 1 milyonluk etkinlik. Giderek terbiyesizleşerek, ‘kudurmaya devam edeceksiniz’ diyor. Siz kuduruyorsunuz. Bu laf bir kudurmuşluk saygısızlık ifadesi. Bu çalgılı çengili etkinlikte kimin kudurduğu ortaya çıktı. Nasıl bir üslup kuduruyorlar demek. Ben şunu anlıyorum daha çok defli çengili sahur programı düzenleyeceksiniz. O halde neden menemen gösterisi yapıyorsunuz? Eyyüp İnan’a tavsiyem var bu lafları yedirirler.

BU LAFI SANDIKTA MİLLET SİZE YEDİRECEK

Memleket açlık sefalet içinde kıvranırken insanlar ayın sonunu getiremezken siz orada şaşalı çengili bir sahur yaparsanız insanlar buna tepki duyar. Tepki duyanlara laf ederken ağzını çalkalayacaksınız. Terbiyenizi nezaketinizi takınacaksınız. Son derece çirkin bir laf. Bu lafı sandıkta millet size yedirecek. İnsanlar sizin lüks hayatınıza 4×4 araçlarınıza tepki gösteriyor. Siz kuduruyorsunuz. Bunu hiç unutmayın” dedi.

 

Merdan Yanardağ’dan Halk TV’ye sert tepki!