Meral Akşener’den konseri iptal edilen Melek Mosso’ya destek

Yayın tarihi: 26 Mayıs 2022 Perşembe 7:46 pm - Güncelleme: 26 Mayıs 2022 Perşembe 7:52 pm

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Anadolu Gençlik Vakfı’nın hedef göstermesinden sonra konseri iptal edilen Melek Mosso’ya sosyal medya hesabından destek verdi. Mosso’nun Bergen’den yorumladığı bir şarkıyı paylaşan Akşener, “Gideni götürür, sandık affetmez” dedi.

Şarkıcı Melek Mosso’nun Uluslararası Isparta Gül Festivali’ndeki konseri iptal edildi. İptal kararı Anadolu Gençlik Vakfı’nın Mosso’yu ‘Ahlaksızlığa özendiriyor’ diyerek hedef göstermesinden sonra geldi.

Mosso, iptal edilen konserine ilişkin olarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Mosso, “Ben bu ülkenin kadınıyım. Fikirlerimle, vizyonumla, hayallerimle her yeni gün geleceğe sanatımı işliyorum. Genci yaşlısı milyonlarca sevenim var.Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, VERMEYECEĞİZ…Ben Isparta’ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz.” dedi.

MERAL AKŞENER: GİDENİ GÖTÜRÜR SANDIK AFFETMEZ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Twitter hesabından konseri iptal edilen Melek Mosso’ya destek verdi. Akşener, Mosso’nun Bergen’den yorumladığı “Yıllar Affetmez” şarkısını, “Gideni götürür, sandık affetmez” notuyla paylaştı. İYİ Parti lideri, Yıllar Affetmez şarkısındaki “Gideni götürür, yollar affetmez” sözlerini “Gideni götürür, sandık affetmez” diyerek değiştirdiği paylaşımı şöyle:

 

 

Melek Mosso’dan konser açıklaması: Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak