Meral Akşener: Erdoğan’ın derhal bir psikiyatriste görünmesini tavsiye ediyorum

Yayın tarihi: 5 Ocak 2022 Çarşamba 2:09 pm - Güncelleme: 5 Ocak 2022 Çarşamba 2:37 pm

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal görüşmesi sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener açıklama yaptı.

Erdoğan’ın 15 Temmuz göndermesi üzerine sorularn soruya cevap veren Akşener ” Şimdi benim bildiğim Millte İttifakı bünyesinde 4 siyasi parti ve 31 Mart’ta 2 siyasi parti ve Muhtemel seçimde 6 parti Millet İttifakı olabilir. Ben nöyle bir çağrıda bulunmadım . Sn. Kılıçdarıoğlu ve Karamollaoğlu’nun açıklamalarında da yok.

Şimdi sokakta mücadele etmek gibi bir kelime cümle kimsenin ağzından çıkmamış. Bir Cumhurbaşkanı ve bi partinin genel başkanı olan kişi diyor ki sokağa çıkacaklarmış meydanlara ineceklermiş inin de görelim. Ben Erdoğan’ın derhal bir psikiyatriste görünmesini istiyorum . Çünkü halüsinasyon gören kişiler böyle olur.

Akşener’den Bakan Nebati’ye: Nebati Kuyruklu Yıldız!

Bizde sokağa çıkın diyen bir tavır yok. gelelim 15 Temmuz’a 2010 referandumu olmasaydı 15 Temmuz olmazdı. 15 Temmuz’da bu millet devleti hem köprüden hem sokaktan topladı. 15 Temmuz’da her siyasi görüşten insanlar sokağa çıktılar. Erdoğan’ın Hande hanımla yaptığı görüşme 12:05 civarındaydı. Halbuki saat 10’dan itibaren insanlar sokağa çıktı. Kısaca devleti millet korudu.

241 şehidin olduğu binlerce yaralının olduğu bir millet tutumunu bu şekilde bir siyasi yapınn taraftarlarının sokağa çıkması gibi değerlendirmeyi de devlet ciddiyeti ile bağdaştıramadığımı da söylemek isterim” ifadelerini kullandı.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın konuşmasından satır başları şöyle;

-Demokrasi ve hukuk onların lehine işliyorsa kabul ediyorlar. Kimsenin sokağa çıkın diye bir çağrısı yok. İnsanlar sokağa çıkmak için birilerinden izin almak zorunda değiller. FETÖ’yle de PKK ile de görüşmek Erdoğan’da. Bu ülke bu kadar kötülüğü hak etmiyor.